joi, 1 iulie 2010

Există o explicaţie!

Guvernul n-are nicio vină în ceea ce se întâmplă în Moldova. Ăia de-au chelit munţii n-au nicio vină în inundaţii! Căcaţii ăia care au furat tot ce se putea fura când au făcut digurile n-au nicio vină! Nu, de vină e Bin Laden! Luaţi de vedeţi! Există întotdeauna o explicaţie!



Luată de la Ciutacu.

4 comentarii:

Béranger spunea...

Cum, tovarăşe, că-n ţara asta curg lapte, miere şi IT! Acilea.

Karakas spunea...

amuzant..da' purcica-i moarta-n cotetz.

Romania a intrat intr-o cursa de soareci, cam asa vad eu situatia Romaniei, total dependenta de finantare externa.

Va propun sa cititi citeva comententariii pe IHT. Iata unul care analizeaza cazul Irlandei:

"On Independence Day we should think of all the countries that have lost their independence to the global banks. And while the U.S. has compromised its sovereignty too, at least we can celebrate being independent of Britain — what a mess the British have made over there. Let’s thank the Founders for getting us out of that."

http://roomfordebate.blogs.nytimes.com/2010/07/01/europes-new-austerity-will-it-work/

Karakas spunea...

Realitatea este cruda: Romania a intrat singura intr-o cursa de soareci, pusa acolo de baieti destepti – finantisti cu viziune de profit global, inconjurati de politicieni si economisti care le-au deschis drumul in tarile “in tranzitie” spre paradisul capitalist. Iar regimul Basescu ne arata pisica si ne pune ca este prietenoasa.

Sa recapitulam: de ce este Romania in criza? Romania nu a suferit economic din cauza unui balon imobiliar ca in SUA sau Irlanda. Bancherii romani nu s-au jucat cu hedge funds si mega-smecherii inter-continentale. Datoria publica nu era catastrofala, ba din contra, era la nivele mici comparativ cu alte state UE. Daca nu ma insel Guvernul Tariceanu a preluat de la Guvernul Nastase un surplus.

Adevarul este ca suntem niste soricei naivi, usor de ametit. Ne-am insufletit cu propaganda europeana si trans-atlantica, sperind ca vine Uncle Sam Uncle Barosso sa ne faca injectii cu bani nerambursabili, si ca o sa ploua cu investitii straine pe timp nelimitat. Ca si greierele din fabula, am cintat fara sa stringem si fara sa ne preocupam de borcanele din camara noastra. Si chiar daca am fi putut profita mai bine, sa spunem de bani europeni, ar fi fost de ajuns ca sa evitam criza, sau sa ii amelioram efectele?

geomarz spunea...

Nici o problema, domnilor.
Elena Udrea are solutia.
Tot amarasteanul ramas fara casuta lui de chirpici, scoartele de la bunica si plovarele tricotate in casa din lina pe care nu o mai cumpara nimeni, ACCESEAZA FONDURI EUROPENE si s-a scos...

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...