sâmbătă, 3 mai 2008

Sloganuri idioate
Într-o campanie electorală ineptă, cum ar putea fi altminteri decât idioate sloganurile diverşilor candidaţi, de la stânga la dreapta şi invers. Aşa încât vă propun să ne distrăm, postând fiecare ce vede şi fotografiază, ce găseşte pe net, de prin Bucureşti şi de prin ţară, unde trebuie să fie jalea şi mai mare.
UPDATE: umblând duminică prin oraş, am văzut că inepţiile s-au înmulţit şi diversificat, Chiliman, spre pildă, având o obsesie cu drumul drept! Doar bătrânul Freud ne-ar fi putut spune ce înseamnă asta! Dar de furat startul în campanie, l-a furat! Dovadă cele două afişe, din care primul se presupune că ar fi fost unul de informare publică în legătură cu introducerea sensurilor unice. Sunt curios, Curtea de Conturi n-are nimic de zis aici? Că e evident că cele două afişe fac parte din aceeaşi campanie!
Şi, bomboană pe colivă, candidatul PNL pentru primăria Constanţa şi-a lansat campania cu un elefant şi cu fanfara circului.Să înţelegem că am avut noroc că au dispărut dinozaurii?
Liberalii se întrec pe ei în materie de acţiuni electorale idioate. Ultima de până acum, postată de prietenul Mordechai, dovedeşte că numele proştilor sunt mereu asociate cu gardul!
Peremiştii o comit şi ei: se inspiră din bancurile cu Radio Erevan. Încearcă şi cu o femeie?! Că bine zice Mordechai: la femei, fraţilor! Nenea Stere e deja la coadă la bilete, la agenţia CFR!

3 comentarii:

Anonim spunea...

Tineretul(bovin-lol) in actiune. Sandwichuri si portocale la Giurgiu

http://www.giurgiu-news.ro/files/476-tineretul-pdl.jpg

Anonim spunea...

Campanie in mediul online.

1.Sebastian Bodu, candidat la Primăria sectorului 5 din partea PD-L, şi-a făcut blog cu nume sugestiv "NU CONTEAZĂ CÂT DE LUNG AI PĂRUL".
http://sebastianbodu.wordpress.com/

2.Marian Vanghelie intră în bătălie cu două jocuri: Hoţii şi vardiştii şi Război şi pace. În primul trebuie să arunci cu roţi în hoţii care fură materialele de construcţie. În cel de-al doilea, spargi baloane, acumulezi puncte şi faci bani pentru reconstucţia oraşului.
http://www.vanghelie.ro/

Anonim spunea...

Mulţumesc pentru linkuri. Prostia nu este niciodată prea puţină, iar Universul îşi continuă expansiunea. Doar inteligenţa se încăpăţânează să rămână o constantă!

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...