duminică, 14 iulie 2013

Vive la France!

Și nu uitați: Libertate, Egalitate, Fraternitate!

4 comentarii:

Fila spunea...

Initial sloganul revolutiei franceze a fost :" Libertate, Egalitate, Fraternitate sau Moarte".

Dupa ce au murit cei care trebuiau sa moara, s-a renuntat la ultima parte, nu mai era utila ci periculoasa...

Anonim spunea...

http://www.sueddeutsche.de/leben/studie-der-bertelsmann-stiftung-deutsche-haben-nur-maessigen-gemeinsinn-1.1722289

cind ti-am spus ca taranii sint prosti te-ai suparat si-n stilul vostru consacrat si care va distrus mi-ai insirat prostiile clasice cu bucale.
uite ai mai sus dovada ca taranii din romania - atentie nu romani pt ca voi in mare parte nu aveti nici o identitate si pt asta nu va respecta nimeni nicaieri si din mindrie si incapatinare nu vreti sa intelegeti- sint prostii europei.

In Rumänien, Griechenland und Bulgarien dagegen driften die Menschen am weitesten auseinander.

deci romanii sint cei mai dezbinati. s-a mentionat ca nu exista o solidaritate intre voi. culmea este ca vreti s-o duceti mai bine!!! nu se va intimpla asta niciodata!!! chestia cu plec si o duc bine este o pacaleala pt ca toti va stiu cine sinteti. nenorocire! vezi aia care v-au scos din sate pe voi au stiut ce fac pt ca v-au cunoscut cum sinteti. ceusescu trebuia sa va lase acolo unde erati si cum erati. v-a dat o sansa pe care n-ati meritat-o!

deci romanii sint pe ultimul loc si se anunta pe toate posturile tv ale vestului. vin zile si mai grele pt voi!!! ńenorocirea este ca-n prostia vostra taraneasca nu vreti sa invatati nimic!

Ovidiu spunea...

Sa traiasca si Franta ca ne mai da o paine in zilele astea la cersetorii nostrii cu turnulete.

Anonim spunea...

O mare tara!Noi,iarasi am dat in bara cu capul! Sa ne amintim cum marele zeus i-a jignit primul ministrumn cand a venit in vizita in RO. Cica a " venit sa-si ia tainul".Nu se putea mai urat.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...