duminică, 14 iulie 2013

Vive la France!

Și nu uitați: Libertate, Egalitate, Fraternitate!

4 comentarii:

Fila spunea...

Initial sloganul revolutiei franceze a fost :" Libertate, Egalitate, Fraternitate sau Moarte".

Dupa ce au murit cei care trebuiau sa moara, s-a renuntat la ultima parte, nu mai era utila ci periculoasa...

Anonim spunea...

http://www.sueddeutsche.de/leben/studie-der-bertelsmann-stiftung-deutsche-haben-nur-maessigen-gemeinsinn-1.1722289

cind ti-am spus ca taranii sint prosti te-ai suparat si-n stilul vostru consacrat si care va distrus mi-ai insirat prostiile clasice cu bucale.
uite ai mai sus dovada ca taranii din romania - atentie nu romani pt ca voi in mare parte nu aveti nici o identitate si pt asta nu va respecta nimeni nicaieri si din mindrie si incapatinare nu vreti sa intelegeti- sint prostii europei.

In Rumänien, Griechenland und Bulgarien dagegen driften die Menschen am weitesten auseinander.

deci romanii sint cei mai dezbinati. s-a mentionat ca nu exista o solidaritate intre voi. culmea este ca vreti s-o duceti mai bine!!! nu se va intimpla asta niciodata!!! chestia cu plec si o duc bine este o pacaleala pt ca toti va stiu cine sinteti. nenorocire! vezi aia care v-au scos din sate pe voi au stiut ce fac pt ca v-au cunoscut cum sinteti. ceusescu trebuia sa va lase acolo unde erati si cum erati. v-a dat o sansa pe care n-ati meritat-o!

deci romanii sint pe ultimul loc si se anunta pe toate posturile tv ale vestului. vin zile si mai grele pt voi!!! ńenorocirea este ca-n prostia vostra taraneasca nu vreti sa invatati nimic!

Ovidiu spunea...

Sa traiasca si Franta ca ne mai da o paine in zilele astea la cersetorii nostrii cu turnulete.

Anonim spunea...

O mare tara!Noi,iarasi am dat in bara cu capul! Sa ne amintim cum marele zeus i-a jignit primul ministrumn cand a venit in vizita in RO. Cica a " venit sa-si ia tainul".Nu se putea mai urat.

Lumina nu mai vine de la Vest: eșecul Americii.

  Întâlnirea de ieri, de la Geneva, a lui Joe Biden cu Vladimir Putin oficializează eșecul politicii externe post-belice a Washingtonului, d...