luni, 29 iulie 2013

Pavană pentru o democrație moartă

La un an de la un Referendum valabil, când democrația a murit, în numele ”democrației”. Fie-i țărâna ușoară!
 
 


6 comentarii:

Anonim spunea...

Daca democratia e moarta atunci mai bine sa-l inviem pe Ceausescu . Uraaaaaaaa!

Karakas spunea...

Democratia nu e "moarta", ba e de o virilitate maxima ca scula de propaganda. Vezi evenimentele din Egipt, cind "democratia" importata a adus la putere o miscare islamica, deci neprietenoasa cu Occidentul, care a fost schimbat, tot in numele democratiei folosind armata.

Cred ca asta e un exemplu clasic ca acest sistem functioneaza ca un "one way ticket": esti prieten cu cine trebuie, esti democrat, daca nu, esti nedemocrat.

Si-a imaginat cineva vreodata scenariul ca armata SUA sa schimbe o Administratie si sa o inlocuiasca cu alta? Asteptam Hollyoodul sa faca un film.

Anonim spunea...

Tovarasul karatas ar trebui sa stie ca daca incepe un razboi intre americani si persani o sa vezi o noua Uniune Sovietica Americana pe biciclete si atunci adio, UE!

Karakas spunea...

@Anonimul ultim, nu stiu daca ai vrut sa ma intepi cu apelativul "tovaras". Te asigur ca am luat-o ca pe un compliment! Tovarasia inseamna se fapt camaraderie, ceva rar intilnit in zilele noastre, cind fiecare e pentru el doar. Presupune un anumit nivel de jertfa personala pentru o cauza comuna. Daca am avea timp as divaga si pe teme religioase. Primul camarad consemnat in istoria crestina - camarad de suflet - a fost Iisus, care a avut tovarasii lui de drum si de proiect.

Anonim spunea...

DOMNULE OCTAV PELIN

ESTE VALABIL PENTRU ORICE TARA DIN LUME(BRAZILIA, FRANTA,GUATEMALA , ROMANIA ETC.)
(ACESTE REALITATI SUNT FOARTE BINE CUNOSCUTE DE EMINENTELE CENUSII-GULERELE ALBE SI COZILE DE TOPOR ALE ACESTORA UMFLATII-GUSATI DIN STRUCTURILE STATELOR , CU LEGATURI TRANSPARTINICE , TRANSNATIONALE SI CARE AU ACCES LA TOATE INFORMATIILE CONFIDENTIALE ALE CONTRIBUABILILOR)

IN PRINCIPIU O TARA ESTE ALCATUITA DIN CONTRIBUABILI PRIVATI NEORGANIZATI USOR DE MANIPULAT , INFRICOSATI DE PUTEREA STATULUI ASUPRA LOR A FAMILIILOR LOR A DESTINELOR LOR SI A FAMILIILOR LOR SI A CAROR BANI PRIVATI SUNT BUNI PENTRU A ALIMENTA BUGETUL DE STAT PRIN TAXE SI IMPOZITE
(IN ROMANIA SUNT PESTE 18 MILIOANE)
SI
STATUL - ADMINISTRATORUL AVUTIEI NATIONALE SI A A BUGETULUI DE STAT STRANS ANUAL , CARE A ACREDITAT IDEEA (DISPRETUIND FLAGRANT CONTRIBUABILUL) CA NU CONSIDERA OPORTUN SA DEA SOCOTEALA ACESTUIA PENTRU BANII (PONDEREA O AU BANII PRIVATI)COLECTATI SI CHELTUITI DE INSTITUTIILE DIN COMPUNEREA LUI FIIND STAPANUL ACESTORA CU DREPT DE VIATA SI MOARTE
ERONAT
STATUL SI ANGAJATII ACESTUIA (DE LA PRESEDINTELE ROMANIEI IN JOS) SUNT PRIMII RESPONSABILI DE BUNA GESTIONARE A AVUTIEI NATIONALE , A FONDURILOR DIN BUGETUL DE STAT AL ROMANIEI COLECTATE-DISTRIBUITE-CHELTUITE ANUAL DE INSTITUTIILE DIN COMPUNERE , PENTRU CARE ESTE OBLIGAT SA FACA RAPORT CENTRALIZAT DETALIAT (MERGAND PANA LA MATURA ACHIZITIONATA DE UN MINISTER )PRIVIND EXECUTIA BUGETARA ANUALA FIECARUI CONTRIBUABIL -DIN 1990-2013 NICI UN GUVERN AL ROMANIEI , DIN DISPRET FATA DE CONTRIBUABIL , NU AM CUNOSTIINTA SA FI FACUT ASA CEVA (SAU SUNT TRECUTE LA SECRET ?)


AUTORITATEA DE REPREZENTARE SI PROTECTIE A CONTRIBUABILULUI CA ORGANIZATIE PROFESIONALA PRIVATA COAGULEAZA INTERESELE CONTRIBUABILILOR PRIVATI (PREPONDERENT)-PESTE 18 MILIOANE IN ROMANIA
SI VERIFICA PRIN CONTROL-OPERATIV CURENT SAU LA CEREREA CONTRIBUABILULUI CE SEMNALEAZA O INCALCARE A DREPTURILOR SALE LEGITIME INSTITUTIILE STATULUI POSIBIL VINOVATE (EFECTUAND PROPRIILE CERCETARI INDEPENDENT DE CERCETARILE INSTITUTIEI DE STAT IN TERMEN DE 30 DE ZILE (CONFORM LEGII) SI COMUNICANDU-LE PETENTULUI CONTRIBUABIL , APLICAND POSIBILE SANCTIUNI INSTITUTIEI DE STAT SI CELOR STABILITI CA FIIND VINOVATI DE CHELTUIREA ABUZIVA A BANULUI PUBLIC-PRIVAT COLECTAT SI DEMARAND ACTIUNILE DE RECUPERARE A EVENTUALULUI PREJUDICIU PRODUS DE INSTITUTIA DE STAT SI ANGAJATII SAI BUGETULUI DE STAT (ASTA IN CAZUL IN CARE INSTITUTIA DE STAT INCEARCA SA MUSAMALIZEZE PREJUDICIUL PRODUS)

(EX. A FI CONTRIBUABIL CE VARSA LUNAR DIN BANII SAI PRIVATI LA BUGETUL DE LA STAT DIN SALARIUL SAU NET DE 1000 LEI MINIM 24% ADICA 240 DE LEI - CE REPREZINTA TVA,ADAOS COMERCIAL,CHELTUIELI DE TRANSPORT,SALARII SI TAXE AFERENTE ACESTUIA ALE PRODUCATORULUI SI COMERCIANTULUI ,ACCIZE ETC. ,ESTE O ADEVARATA PROFESIE-CALIFICATA ? -VERIFICATI PE UN BON DE CASA SAU FACTURA DE LA UN SUPERMARKET-ESTE VORBA DE REALITATEA DE ZI CU ZI )


O SAPTAMANA PLACUTA
LUPEA NICODIM EUGEN CNP1631124080034(BRASOV-ROMANIA.

Anonim spunea...

DOMNULE OCTAV PELIN


INTR-UN CUVANT SISTEMUL JURIDIC ROMANESC TREBUIE SA TREACA DE URGENTA LA O ALTA PRACTICA JUDICIARA(SISTEMUL CU JURATI ESTE O ALTERNATIVA) ALTFEL IN CURAND TOTUL SE VA PRABUSII...

IN PREZENT IN ROMANIA STATUL PRIN PROPRII ANGAJATI ISI JUDECA PROPRIILE LITIGII CONSTATATE DE PROPRII ANGAJATI.
AVOCATII DIN OFICIU SUNT ANGAJATI SAU PLATITI IN LITIGIILE CU STATUL DE STAT CE ISI JUDECA PROPRIILE LITIGII CU PROPRII ANGAJATI
STATUL CONSTATA DIVERSE INCALCARI ALE LEGII CU PROPRII ANGAJATI SI LA JUDECA ANGAJATII DIN INSTITUTIILE DE STAT PLATITE CU BANII CONTRIBUABILULUI DAR DIN BUGETUL DE STAT

ESTE O INTREAGA SI LUNGA COLECTIE DE CONFLICTE DE INTERESE CE LA CEDO SI IN ALTE INSTANTE INTERNATIONALE GARANTEAZA PIERDEREA PROCESELOR STATULUI CHIAR SI CU SINE INSUSI !

IN PROCESELE CU STATUL AVOCATUL DIN OFICIU TREBUIE ASIGURAT DE AUTORITATEA DE REPREZENTARE SI PROTECTIE A CONTRIBUABILULUI SAU DE ORICE ALTA ENTITATE PROFESIONALA CALIFICATA IN A ASIGURA APARAREA ACUZATULUI .

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...