vineri, 26 octombrie 2012

Scrisoare deschisă unei lichele portocalii

Ca să nu avem vorbe: scrisoarea este adresată lui Cristian Preda!





Bă, pulă!

Ai ajuns una dintre cele mai sinistre figuri politice ale României. Ești licheaua perfectă! Așa ceva nu am văzut de pe vremea tinerilot futecişti din anii 80, care, ca şi tine, călcau pe cadavre, numai ca să avanseze,  să obţină favorurile bătrânilor şefi comunişti, şi odată cu ele şi beneficiile cât se poate de palpabile ale aleşilor sistemului. Cariera ta nu diferă de cariera ălora din anii 80, şi sigur că acum ai fi fost un mare şef în PCR, ideologul lui poate, pentru că spre aşa ceva evoluai în 1989.
 
A venit revoluţia, s-a schimbat sistemul. Nu-i nimic: ce-ai învăţat în comunism ai aplicat în capitalism. Şi ţi-a ieşit! Felicitări! Ai intrat în "graţiile" lui Constantinescu, nu te-a deranjat prea tare Ion Iliescu, după care, liberal fiind tu, ai trecut cu arme şi bagaje în tabăra Pulimii Sale. Nema convingeri, nema conştiinţă, doar interese în stare pură. Ai ajuns europarlamentar, prim-vice al celui mai sinistru partid post-decembrist. Te simţi pe cai mari. Treaba ta!
 
Mă doare în cur de toate ifosele tale, iar cum nu sunt responsabil cu morala publică, mă lasă perfect indiferent mizeria ta morală. Într-un partid profund imoral, care şi-a bătut joc de o naţiune, o lichea în plus sau în minus nu mai contează. Dar să ne înţelegem bine: am o coadă extrem de sensibilă, mai ales când jeguri ca tine mă iau de prost!
 
Şi când scrii asta pe blogul tău, nu pot să rămân fără replică: "De supărare, Schulz ar vrea să anuleze vizita în România. Trebuie să precizez că, atunci când a candidat la preşedinţia PE, M. Schulz, care deţinuse până atunci şefia grupului socialist, a promis că nu va mai fi partizan şi că va reprezenta doar Parlamentul. A descinde în campania unui prim-ministru socialist nu seamănă deloc a atitudine neutră."
 
Să înţeleg că toată "crema" PPE prezentă la Bucureşti, care se afişează cu jegurile pedeliste, despre care şi Barroso, şi Reding, şi mortăciunea aia de Rompuy, ştiau şi ştiu cu ce furăciuni din bani europeni s-au ocupat, nu e intervenţie în campania electorală. Când Buzek se afişa cu premieri de dreapta, era echidistanţă, când Schultz apare lângă un premier socialist e naşpa? Ce, bă? Numai ăia de dreapta au drept de expresie în mocirla numită UE? Stânga e pusă la zid?
 
Dacă şi tu, şi vaca aia de Macovei credeţi că a sosit momentul să lăsaţi curul lui băsescu pentru nişte cururi europene, pentru că v-aţi schimbat planurile de carieră, treaba voastră. Dar nu faceţi ca preţul trecerii voastre în altă tabără să fie plătit de toţi românii. Aţi ajuns de-a dreptul abjecţi cu plângerile voastre către Poarta de la Bruxelles. Nu lui Ponta i-o trageţi, cretinilor! Ne-o trageţi nouă! Să nu te aştepţi la recunoştinţă din partea noastră.
 
Ai toată scârba mea, pulă!  

8 comentarii:

Dragos Bora spunea...


" Dar de aici şi până la a pune pe acelaşi plan pe Regele Mihai şi pe Gigi Becali e drum lung şi domnul Cristian Preda se dovedeşte un micuţ jeg care a învăţat bine lecţia de la idolul tuturor nemernicilor..."

http://www.marietavarga.eu/cateva-cuvinte-despre-pnl-monarhie-si-bagatul-batului-prin-gard/

Anonim spunea...

sa te fut

Anonim spunea...

Cristian Preda=pula este o mare eroare. Este o jignire pentru pula. care este totusi un ceva folositor. Cristian Preda in schimb...

ANONIMUS spunea...

Fara tagada, acest rural lustruit prost este o figura atat de lombrosiana incat scrie pe el Cain.Dar toata figura jalnica si caraghioasa seamana cu tartita unei gaini, gurita lui de eunuc(clapon)parca e orificiul curului.Scrie pe el Iuda Iscarioteanu si viitorul lui nu este prea roz pentruca toata lumea iubeste tradarea dar nu tradatorii.Multe picioare-n cur o sa primeasca acest arghirofil si sicofant de joasa speta.

Karakas spunea...

Mie mi se pare ca asemenea oameni sunt o sursa de intoxicare cu ideologii straine. Toata sleahta lui Basescu viseaza sa mute capitala Texasului la Bucuresti. Daca ar putea cumva sa americanizeze poporul prin propaganda, ar fi minunat pentru ei. Sa poata aia 1% care au supt la ugerul bugetului potocaliu sa ii exploateze continuu pe cei 99%. Sa le ia tot din casa, dar sa fie insa fericiti ca sunt prieteni cu americanii.

Dar romanii nu sunt (toti) prosti. Poporul nostru a vazut multi cotropitori veniti din toate punctele cardinale si nu a disparut. A ramas insa cam sarac, tot dind fara sa cricneasca. Poate mai invata si ei ca nu pot trai intr-o tara care nu mai este a lor.

Dragos Bora spunea...

http://politicata.wordpress.com/2012/10/27/pentru-martin-schulz-stolojan-si-preda-sunt-inexistenti/

" ... Ca sa vezi, pe dl. Schulz l-a durut fix in pardon si de scrisoarea lui Stolojan si de comentariile lui Preda, ... "

Radu Humor spunea...

Foarte bine (sur)prinsă în insectar insecta cu cap de fluture mort !
Din aceeași familie portocalie de insecte parazite face parte și MRU, o altă vietate/parazit prinsă de trupul plin de răni al României !
Cum pentru amândoi nu mai pot suge de la buget, le rămâne să ne sugă titlul sau încheierea :oops:
La alegere ! ;)

Radu Humor spunea...

Un alt pdv la care subscriu :

"Vin alegerile şi FMI aruncă o mizerie caracteristică la adresa României, anume, nişte fantasmagorii cu titlu de “prognoză”.

De fapt, fantasmagorii ar rămâne – de exemplu, discreditarea României (la propriu şi la figurat), scăderea investiţiilor, scăderea PIB-ului cu 5% sau căderea leului cu 20% – dacă însuşi FMI n-ar fi făcut totul în acest sens.

FMI e reţeta sigură a devastării, distrugerii, deznaţionalizării şi dezmembrării României, prin vulnerabilizarea ei extremă.

Tupeul nesimţit e cu atât mai mare cu cât FMI pune “predicţia” pe seama faptului că românii resping “reformele” – de fapt, măsurile care vizează înrobirea fără precedent a României şi exterminarea populaţiei.

Asta după ce imensa parte a împrumutului s-a topit în bănci, iar Isărescu s-a lăudat cu seninătate că a băgat 10 miliarde de euro pentru cursul leului artificial.

Nici o reacţie din partea guvernanţilor României.

Ce-ar fi dacă Guvernul de la Bucureşti ar declara că le dăm banii înapoi – treaba noastră cum, deci, să ne scutească FMI cu intervenţia în politica economică şi socială, tot aşa cum nici premierul Spaniei, Mariano Rajoy, nu le permite şi nu permite intervenţionismul nici măcar din partea ECB -, după care, ura şi te cară?!

Soluţia Islanda, cel puţin în privinţa lepădării de FMI pentru relansare naţională.

Numai o slugă nemernică precum Băsescu poate susţine fatalismul internaţionalismului totalitar, prin declaraţiile repetate că “globalizării nu i se mai poate opune nimeni” şi e nevoie de “Statele Unite ale Europei”, cu bancă unică, guvern european şi preşedinte, în aşa fel încât spaţiul euro-atlantic să fie la discreţia finanţei mondiale.

De fapt, toată criza a fost instrumentată pentru bănci, pentru realimentarea lor după acoperirea unor fraude uriaşe, cu finalitatea ca, în viitorul apropiat, să nici nu mai existe state, cu atât mai puţin state de drept democratic, ci doar un mare sistem bancar care să promoveze false elite şi să reducă umanitatea la condiţia de supusă a unui neosclavagism satanic.

P.S. Alternativa la UE poate fi ori o alianţă pentru Europa fără guvernanţă financiară, fie asocierea la Commonwealth. Trebuie doar oameni de stat."

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...