duminică, 28 octombrie 2012

Scârba a decis

Prieteni, îmi este tot mai greu să urmăresc așa-zisele tocşoaie. Este curată pierdere de timp. Subiecte cretine, abordări cretine, moderatori sub orice critică, grobianism, nesimţire, tupeu, agresivitate, partizanat pe faţă, fără pic de ruşine. Iar din toată povestea lipseşte esenţialul: agenda publică. De ce m-ar interesa pe mine unde candidează Blaga sau Crin? Treaba lor! Are cine să-i judece!
 
Eu nu mă mai regăsesc, cu problemele mele, cu nevoile mele, cu aşteptările mele, în niciuna dintre "dezbaterile" astea. Şi ca mine sunt mulţi, fără îndoială. Aşa că am decis să nu mă mai uit la niciun tocşou. Sunt suficient de informat, ca să pot decide şi fără fiţele păreritologilor de serviciu.
 
Scârba a învins. Şi cred că am luat o decizie bună...

Un comentariu:

Fluieratorul spunea...

Pe mine m-au salvat distanta, si mai recent, discursurile lui Jacque Fresco. Va recomand ambele variante, si daca nu merge prima, a doua merge sigur.

Usor utopic omul, merita sa fie urmarit, si in mod sigur merita sa fie admirat. Mie mi-a readus culoarea in obraji, si in ceva timp ma astept sa-mi revina zimbetul pe figura si sprinteneala in minte, si sa redevin cine stiu ca pot sa fiu: o fiinta umana sanatoasa. Adica sa ma dezintoxic de scirba si de cauzele ei...

Sint si alte variante de "dezintoxicare", le stiu de pe vremuri, cind le tineam prin sertare. N-am uitat de ele, si nici ele de mine, ma asteapta cuminti de o jumatate de viata in aceleasi sertare, in casa parinteasca de la Brasov. Mai vechi, prafuite, ingalbenite, dar tot acolo pentru mine.

Vad ca e posibil sa reincep sa respir in voie, si sper sa reusiti si dvs. Netrebuitii aia nu merita timpul dvs., nu va tociti nervii si nu va otraviti mintea cu ei. No use. N-au solutii, n-au nici macar un mesaj, n-au nimic, nu reprezinta nimic.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...