miercuri, 3 octombrie 2012

Grupul mâncătorilor de căcat

Grupul mâncătorilor de căcat de la Bruxelles, care ne-a făcut atât de mult "bine" vara asta, se întăreşte. Pentru bune şi loiale servicii, prestate Pulimii Sale, Luluţa a fost detaşată ieri la MAE, şi va pleca la Bruxelles, să se adauge Monicăi Macovei şi lui Cristian Preda, celorlalţi tembeli portocalii. Pentru ea secţia procurori a CSM s-a întrunit fulgerători ieri după amiază. La cererea Monei Pivniceru, care astă vară aştepta ca proasta un cvorum ce nu se mai întrunea, la acelaşi CSM.

Nu înţeleg: Ponta şi compania sunt atât de proşti, încât trimit la UE un om care sigur va lucra împotriva guvernului lor? Crede Ponta că aşa îl potoleşte pe băsescu? Sau la întâlnirea cu Barosso au fost mai mult de 11 puncte, unul fiind legat şi de cei doi idioţi, Luluţa şi Morar? Că dacă e aşa, o dăm dracului de democraţie, şi punem mâna pe par! Nu plătim taxe şi impozite pentru ca nişte unii, care fac servicii adversarilor României, să fie răsplătiţi regeşte, umilind o întreagă naţiune! Ponta are de dat nişte explicaţii, şi urgent! Îi reamintesc, dacă a uitat, că Luluţa a dat aprobarea să fie ascultat! Dacă e masochist, treaba lui! Dar noi nu servim aşa ceva! Şi avem cu ce ne răzbuna: cu votul! Aviz amatorilor! 


7 comentarii:

Anonim spunea...

Da, sigur ca aveti dreptate, ca de fiecare data de altfel.
Adverasrii Romaniei sunt platiti regeste asta in timp ce una ca mine, care de 3 ani scrie aproape zilnic impotriva lui basescu (si care primeste tot felul de amenintari inclusiv amenintari cu moartea) nu isi gaseste nimic de munca.
Si cand spun nimic este chiar NIMIC. Nici macar un post de sofer, portar sau femeie de serviciu.
Trist foarte trist.

Valerius spunea...

Trădare, trădare... Dar să ştim şi noi !

pacos spunea...

O corectie: Luluta ajunge la Bruxelles la cererea expresa a marelui ministru Corlatean.

Dupa cum spuneam si cu alte ocazii, astia ori sunt prosti rau, ori sunt blat cu portocalii. In ambele cazuri, n-au ce sa caute la guvernare.

Karakas spunea...

Probabil a fost un troc intre Ponta si portocalii: va dam asta, noi facem aia. Vom vedea care "aia".

Ce e cu adevarat trist e ca puterea Basescu, reprezentata de Cavalera, macovei etc, au ajutat la instaurarea unei ordini in Romania care numai a democratie si stat de drept nu seamana.

ANONIMUS spunea...

Ori ce picior in dos este un pas inainte in cariera.Probabil asa crede ,cel care el crede ca este Ministru de Externe.Mai bine ramanea Luluta ca macar o inhatau mai usor dupa ce sceleratul va avea o "aninare" dupa eritemul asta care-i supara pielea dupa" constitutita"cronica acutizata.

pacos spunea...

Corectia corectiei: Luluta ajunge la Bruxelles la propunerea ministrului Mona Pivniceru.

Anonim spunea...

ti-am scris in trecut de ce i-a dat vestul bani lui ceausescu sa ne dzvoltam.tu crezi c-au scos degeaba taranii din sate si i-au mutat in orase asa aiurea?acum nu domina numai orasele ci tara.tu crezi ca astia vor fi vreodata adversarii vestului pt a tine partea tarii si poporului lor?te inseli iar dovezi ai in fiecare zi cu toptanul.deci taranul flotant ponta este un zero si nu stie sa faca nimic altceva decit sa execute ordine din postura de servitor pt ca asta este informatia lui genetica de baza.cind ati distrus elita oraselor si v-ati promovat doar intre voi a fost un act de sinucidere care acum se vede in toata splendoarea lui.ridicarea prin studiu n-a fost suficienta si nu poate suplini lipsa unei memorii a trecutului si a experientei care pleaca de aici.am scris atunci cum sta treaba cu ridicatul asta prin studiu.acum dupa un an mai citeste inca odata.citeste tot ce-am scris de-a lungul timpului inclusiv despre mincarea minunata a vestului despre spitale sau marea lor democratie. ai auzit de indect, cleanIT si trapwired? daca nu este timpul sa incepi sa te informezi ca sa intelegi macar acum cum sta treaba cu propaganda asta chioara a vestului.ti-am scris deasemenea ca mi-am dat seama de teapa pe care o reprezinta vestul dupa citeva saptamini de stat in vest acum aproape un sfert se secol fara sa stiu limba statului unde ajunsesem. deci claoca maxima si locuitorii ei sint primitivi si va domina desi n-au avut scoala vostra la dispozitie. pt porcaria lor mai trebuiau sa si plateasca.tind sa cred ca din toata scoala aia o mare parte dintre tarani au inteles doar alfabetul. tot ce se poate mai ales ca inainte de 45 datorita saraciei si a neputintei taranilor de-a se hrani normal 60% prezentau deficiente de crestere care afectau si dezvoltarea creierului.si inca odata scriu ca strainii s-au convins de lipsa de caracter a taranilor. ei stiu f bine ca ceausescu a fost omul care a facut cel mai mult in toata istoria tarii pt aceasta categorie sociala care l-a hulit si s-a bucurat cind a fost executat.sa mai ai ce sa-i reprosezi astazi cind diferenta dintre timpurile lui si cele de astazi este imensa este o aberatie demna de mintea taranilor care sau autodistrus.imi aduc aminte cind carter l-a intrebat de ce nu preia sistemul vestic el a raspuns ca nu se potriveste poporului roman care va fi distrus in cazul in care s-ar intimpla. astazi admiri acest adevar simplu. si mai stiu doar o singura chestie pe care a spus-o pt ca altceva n-am mai vazut si nici n-am mai auzit si anume ca locuim mult mai bine decit f multi din statele vestului ceea ce a fost iarasi corect. imi aduc aminte cel mai laudat taranii pe iliescu cind era vazut pe la teatre prin bucuresti.pt noi bucurestenii vechi era un taran cu ifose un fel de birlic de care ne amuzam.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...