luni, 22 octombrie 2012

Ce surpriză!

Radu Tudor ne spune ce are de gând traian băsescu, dacă USL câştigă decisiv alegerile din decembrie. Adică va face scandal, va urla că au fost furate, va pune presiune pe USL prin intermediul amicilor lui Barroso şi Reding, mă rog, se va repeta circul de la Referendum. Şi între timp va încerca să rupă câte ceva din PSD, din PNL, din PC, din UNPR, pentru a face o nouă majoritate, pentru a avea "guvernul lui".

Ce surpriză! N-ar fi traian băsescu dacă nu ar face aşa ceva! Întrebarea este: între timp ne-am imunizat la "microbii" minţii lui băsescu, sau iar o să ne îmbolnăvim de nebunia lui? Mă tem că răspunsul este nu: nu ne-am imunizat! De ce? Habar nu am! Nu mă duce mintea!

Dovada? Păi, celebra comisie etică a Monicăi Macovei le-a pus ştampila "bun pentru morala politică!" pe târtiţă lui Udrea, Oltean şi Anastase. În loc să avem o manifestaţie dură în faţa sediului PDL din Aleea Alexandru, sau în Modrogan, toată lumea e parfum! Şi ştiţi ce? Cei trei vor fi votaţi! Vor intra în Parlament. Ne vor da lecţii. De morală... 

Aşa că circul continuă. Cu avânt, şi în veselia generală. Nu avem memorie? Avem, dar nu ne foloseşte la nimic!

2 comentarii:

Fluieratorul spunea...

Pina una, alta, planul cu auto-decredibilizarea USL ii merge lui Basescu ca pe roate. Baietii isi dau cu tesla de zor la "radacina", singuri, din secunda zero. In fiecare zi. Cu aplicatziune. Basescu isi atinge toate tintele. Daca fraierii astia nu inghiteau momeala sa ia guvernarea aiurea in tramvai si sa cada din lac in put cu toate, dadeau la generale o lovitura de gratie PDL-ului de nu se mai sculau aia niciodata, cu sau fara Basescu.

ANONIMUS spunea...

Sa fim seriosi ,bancuri ,cine e in carti castiga alegerile.La primul guitat zboara Basescu cu sau fara Merkel ,Barroso &co ca Breliot.A mers odata dar a doua oara nimic nu-i va merge sceleratului.Cine vede ca USL este lovit de Basescu?.Asta face bai si se ascunde ca sarpele in gaura.Cine crede ca ARD-EIul indopat mai poate insela pe cineva este plecat cu mintile in pustii.Cu toata acceptarea lui Becali,urmate de strambatul nasurilor fine ,hahalera este simpatizata si fata de altii mai brezi are o cota buna.Nimeni nu-l lasa pe scelerat sa castige chiar daca si USL face alegeri oportuniste,dar sa fim seriosi politica nu este un joc de sfinti imaculati.O ideee de curaj si optimism.44 de zile nu este o eternitate.Vom castiga.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...