sâmbătă, 27 octombrie 2012

Ce doctor îi vindecă pe pedelei de tupeu?

Nu încetez să mă mir de tupeul fără margini al pedeleilor. Nu cred că e cazul să vă dau exemple: aveţi şi voi televizoare, citiţi şi voi ce-a mai rămas din "presa românească de calitate"(sic!). Mă repet: televizorul meu e fericit: nu am armă, şi am îndepărtat din cameră orice obiect care l-ar fi putut face âîndări. Mai mult, nici pe fereastră nu-l mai pot arunca: cele de termopan au deschiderea prea mică!
 
Când văd toate tutele portocalii şi toţi "bărbaţii macho" ai pedeleului cum se prefac că nu ştiu din cauza cui se vor întrerupe finanţările de la UE, când văd cum dau vina pe Tăriceanu, care n-a avut "viziune" şi pe Ponta, că n-a fost la şcoala de vrăjitori cu Harry Potter, îmi zic că trăiesc un coşmar fără sfârşit. Ia să fi făcut cărare la DNA toată gaşca risipitorilor de bani europeni, în frunte cu Fecioara din Pleşcoi, că imediat le scădea entuziasmul negaţionist! Dar cine s-o facă? Parchetele controlate de şeful găştii, traian băsescu? Boul ăla de la ANI, prins şi el cu mâţa declaraţiilor "bizare" de avere, şi prieten cu unii din gaşcă, inclusiv cu Blejnar, pe care l-a scutit de efortul de a explica de unde are purcoiul ăla de bani băgaţi într-o casă ridicol de subevaluată? Ce dracu, nu mai suntem copii!
 
Acest tupeu va salva PDL. Credeţi-mă! Nici ăia din echipa de zgomote a Fuhrerului nu au avut atât tupeu, cât au ăştia! Tupeu şi aroganţă, că merg mână în mână. Sigur, e o boală vindecabilă. Cu DNA, ca medicament principal. Dar cine să fie doctorul care să scrie reţeta, pentru a-i vindeca? Cum băsescu îi va controla şi pe noi şefi ai Ministerului Public, ăştia mor şi nu se mai vindecă! Şi până mor ei, au să ne omoare pe noi. Parol!
 
Naşpa vremuri, fraţilor!

6 comentarii:

cristi spunea...

Medicamentul nu e DNA-ul sau vreun alt parchet, ci votul. Noi trebuie să fim doctorii şi trebuie să prescriem o doză masivă de USL. Nu că aceştia ar face minuni şi ne-ar rezolva toate problemele, ci ca un pas în direcţia corectă. E adevărat că şi uslaşii şi-au pus pe liste unele personaje greu de votat, dar asta nu se compară cu dispreţul şi desconsiderarea pe care o exprimă cu orice suflare pedeliştii. Pentru că asta înseamnă de fapt tupeul lor: ne consideră idioţi. Vom vedea în 9 dec. cât de idioţi suntem.

Fluieratorul spunea...

Cea mai buna solutie de curatare pe care o stiu eu este votul. Doar ca in Romania nu functioneaza, pentru ca poporul roman este format intr-o majoritate zdrobitoare din oameni care nu au notiunea a ceea ce le influenteaza viata (prosti, needucati, indolenti, nepasatori), respectiv care traiesc bine mersi intr-o cirdasie sau alta.

Mi-a trebuit foarte mult timp ca sa constientizez ce n-am vrut sa accept, desi am vazut, inca din 1990: si anume ca poporul roman de fapt nu vede nimic in perspectiva, nu se uita decit la ghiftuirea de astazi, si nu vrea nimic decit servirea unor "mendre" de moment. Acela care va face asta va fi intotdeauna votat. PDL a inteles asta, si de-aia le merge barca in ciuda lipsei totale de program, coerenta, discutii, doctrina, ce vreti dvs. Ei au inteles ca pot, cu tupeu, sa-si revendice pozitia, si de la acest popor o vor obtine intotdeauna.

Asta m-a facut sa plec din tara. Nu politicienii prosti, ci poporul prost, in mina caruia sta solutia de 23 de ani incoace. Atita timp cit e "democratie" si trebuie sa ma supun majoritatii, ea fiind asa cum am spus mai sus, n-am nici o sansa. Am incercat sa fiu mai "destept" in al doisperezecelea ceas, si am cedat... Cum am spus, sper sa-mi mearga si sa ramin plecat, pentru ca chiar as considera ca m-a batut Dumenzeu daca ar trebui sa ma intorc... Asa gindesc acum; mai incolo mai vedem.

Constantin Gheorghe spunea...

Prieteni, PDL a luat de două ori muie grav, cu votul, în doar două luni: la 10 iunie și la 29 iulie. Ei, și? Le-a diminuat tupeul? Haida-de! Sigur, mai e o soluție, în afară de DNA: plutonul de execuţie. Dar suntem europeni, ce pizda mă-sii!

ANONIMUS spunea...

O idee de optimism,ce dracu'.Chiar daca "bizonul nationale"n-are mai mult decat un neuron si au 150 de puncte IQ-ul la 4 persoane,ca ce-i care au avut de castigat in guvernarea PDL si desi nu au fost putini,totusi sunt mult mai putini decat furiosii si umilitii de catre patibularii portocalii si UE.Ce-i 7,5 milioane de cetateni nu-i putin si cred ca numarul creste pana la 9 decembrie.Galagia si fanfaronismul ARD-EIlor este un semn ca sunt ingroziti de ce se intampla si incearca sa se incurajeze singuri.Ce au patiti sarmanii PNTC-disti ,asta li se va intampla si lor.Sper ca anul viitor sceleratul va fi inlaturat cu toata impotrivirea PPE-istilor carora nici astora nu le va fi viitorul roz.Curaj si inimile sus.

Colonel Profesor Doctor in Fitile Arogantu' spunea...

Doctor Dum-Dum !

Fluieratorul spunea...

Mai stim ceva despre asta? http://www.bloomberg.com/news/2012-02-20/icelandic-anger-brings-record-debt-relief-in-best-crisis-recovery-story.html http://www.dcnews.ro/2011/05/revolu%C8%9Bia-silen%C8%9Bioasa-metoda-islandeza-de-a-ie%C8%99i-din-criza-istoria-ceta%C8%9Benilor-care-i%C8%99i-scriu-singuri-constitu%C8%9Bia/

Daca stim, si daca asta e o cale, ce mai asteptam? Ziua de ieri? Sau e cum am mai zis, ca n-are cine/nu e cu cine...

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...