vineri, 19 februarie 2016

Cum să dai de-a dura o țară cu o semnătură



Ceea ce se întâmplă acum, în scandalul legat de Antene, dovedește, odată în plus, prostia și lipsa de profesionalism a celor pe care îi numim ”autoritățile statului”. Autorități incapabile să vadă mai departe de lungul nasului.
Așadar cineva află că și-o va lua în freză, nu pentru că nu și-a făcut treaba, ci pentru că noua ”putere” vrea să-și aibă ea slugile credincioase în posturi, crede ea, cheie în ”stat”. Motiv să vrea să se răzbune pe toți. Luând o decizie pe principiul ” cu cât mai multe victime, cu atât mai bine”. Decizie înlesnită de reclamația judecătoarei Carmen Camelia Bogdan, pe care o mânca în cur grija că nu i-au luat tot lui Dan Voiculescu. Reclamație făcută la DNA. Adică moarte curată pentru oricine!

Așa că omul nostru-care nu mai are nimic de pierdut-semnează ordinul de evacuare a Antenelor din clădirile în care funcționează, și așteaptă ca Antenele să facă restul. Căcatul aruncat de el în ventilator murdărește pe toată lumea. Iohannis este călcat în picioare de ”societatea civilă” a orfanilor de băsescu, iar i se numără casele. Cioloș și-o ia și el grav în freză, ălora din Guvern li se dezgroapă tot felul de morți de prin CV-uri, se redeschid vechi războaie, Parlamentul se amestecă și el, fiind înjurat copios pentru asta, toată lumea se încaieră cu toată lumea, și, tot mai viguros, scoate capul o idee: ”Jos Guvernul!” Inevitabilii ambasadori se simt obligați să se mânjească și ei cu căcatul național românesc, să pută în acord cu coordonatele locului. Civicii urlă ceva despre ”miercurea neagră”, că la altceva nu-i duce mintea. DNA ul n-a câștigat nimic, iar SRI e înjurat ca la ușa cortului.
Odată pornit, bulgărele de zăpadă se îngroașă, și începe să facă pagube tot mai mari. Dacă știi pe ce buton să apeși, la momentul potrivit, cu o semnătură dai de-a dura o țară. Simplu, elegant, cât de cât! 
emoticon grin

2 comentarii:

Ando spunea...

Mie mi se pare inimaginabil tupeul cu care a scos din nou capul judecătoarea Camelia Bogdan, după dezvăluirea cu sejurul (sanchi: ”cursul”) ei de la Poiana Braşov, făcut pe banii Ministerului Agriculturii-parte ”prejudiciată” în procesul "telepatia" !
Nici măcar acum nu e suspendată!

Asterisc spunea...

Observ că nu intrați în dialog cu cititorii care comentează articolele. Totuși, fiindcă comentariile nu apar imediat, ci după ceea ce se numește moderare, presupun că citiți aceste comentarii. Mi-aș dori să scrieți un articol referitor la negocierile dintre UE și Turcia pe tema refugiaților. Mă interesează să știu cum vedeți aceste lucruri, căci pe cele oficiale sau ale mass-media le cunosc. Bineînțeles, dacă aveți o părere personală asupra acestei probleme și dacă o considerați de interes.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...