marți, 14 ianuarie 2014

Și dacă băsescu pregătește o lovitură de stat?

 
 
Intervenția din seara asta a lui băsescu este un delir, oricum ai lua-o. Dar dincolo de delir, există, mă tem,  un obiectiv foarte rece și foarte periculos: pregătirea opiniei publice pentru o lovitură de forță din partea lui. Mi-e din ce în ce mai clar că nu va preda puterea, la sfârșitul mandatului. Este vital să se pună la adăpost de răspunderea pentru tot ce a făcut, și nu are cum, dacă nu rămâne în funcție, singur, fără Parlament, Guvern, fără nicio opoziție. Motivația lui e simplă: ”Dizolv Parlamentul și Guvernul, pentru că sunt un pericol pentru statul de drept!”  După care, văzând și făcând. Oricum cretinismul combinat americano-bruxellez ar fi în stare să aprobe așa ceva, măcar o vreme. Cred că, deja, a tatonat terenul, de vreme ce campania asta mediatică se intensifică. Ochii beliți, că altminteri îi facem statuie de democrat lui ceaușescu!

6 comentarii:

Fluieratorul spunea...

Inapoi la solutia individuala: plecatul din Romania e la liber acum...

Anonim spunea...

Tot ce face el acum are ca justificare scopul descoperit de dvs. Felicitari pentru clar viziunea dvs. Noi dormim si nu simtim nimic. Va rog, vorbiti la o televiziune despre asta. Cu multumiri

ANONIMUS spunea...

Ma tem ca o lovitura de stat nu este posibila.Ca in capul bolnav al sceleratului pot trece asemenea idei este probabil dar mai mult cred ca sceleratul crede ca o minune il scapa de puscarie.Cum cutumele strabune spun ca la maziliri victima este atacata de propri oameni ,ca slujbasii subalterni a institutiilor de putere isi asteapta randul sa se infiga in gaturile sefilor,ca oameni siliti de propria lor obedienta si siliti sa faca fapte reprobabile nu-i iarta pentru aceasta si ca in lumea asta ajutorul facut unui om aflat intr-o situatie umilitoare nu este iertata.Sceleratul nu scapa de soarta sa.Se vede clar ca este ingrozit si terorizat de raspunderea de care nu are cum scapa face greseli dupa greseli.Declaratiile publice sunt jalnice fara miez,ilogice cu greseli impardonabile pentru un vorbitor abil daca nu extraordinar de cultivat.Inghititul dureros in sec ,legat de necunoscatori de obiceiurile bahice a personajului este gresit.Groaza si stressul duce la asemenea sughituri nervoase.De cate ori deschide gura ingroapa ori ce sanse de a scapa teafar dupa terminarea mandatului impreuna cu imunitatea sa.Nu scapa decat daca are norocul sa se vorbeasca de el in anunturi in ziare cu chenare negre.

Unknown spunea...

Posibil ... Vizita Nulandei este in felul ei de rau augur

Anonim spunea...

Va rog, este timpul sa reluati activitatea dvs publicistica. Suntem multi. care va cautam zilnic si va asteptam

Anonim spunea...

sa vedem cine este nuland:

Nuland is married to historian Robert Kagan.
Robert Kagan (born September 26, 1958 in Athens, Greece) is an American historian, author and foreign policy commentator at the Brookings Institution. He was a co-founder of the Project for the New American Century.

sa vedem si cine sint aia din bruxelles:

"Fuck the EU! - Exactly!" - Victoria Nuland & Geoffrey Pyatt
http://www.youtube.com/watch?v=CL_GShyGv3o

se referea la servitorii care nu rezolva cum trebuie problemele stapinilor. asta cu e.u. care este altceva este iarasi o poveste romanesca ca noi avem multe d-astea.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...