vineri, 22 noiembrie 2013

Jalnice vremuri

 
 
Jalnice vremuri trăim! Mi-e tot mai greu să suport ceea ce ni se întâmplă. Am ajuns prizonierii unui joc politic dement, ieșit din mintea întunecată a unui om fără niciun Dumnezeu. Și nu voi obosi să spun asta: la fel de vinovați ca el sunt toți cei care îl susțin, fie că este vorba de servicii(care au trădat grav interesul național, primind pentru asta recompensa unor salarii mărite în 2014, sfidând astfel o țară!), fie că este vorba de CCR, de o parte a sistemului de Justiție, sau de așa-zișii ”intelectuali publici”.
 
Tupeul acestui om întrece orice am văzut în politica română, și asta pentru că nu am știut, sau nu am vrut, să ripostăm. Nu cred că vom învăța mare lucru din acești zece ani în care am fost umiliți și scuipați în față de un impotent, care fără sistemul represiv, care l-a pus acolo, și îl ține ca pe mort în fereastră, nu ar fi fost decât un boschetar bețiv și împuțit. Este produsul lașității și lipsei noastre de solidaritate și de cultură, pură și simplă.
 
Nu mă interesează nici traficul lui de influență, nici averea imposibil de justificat a familiei, și nici aerele sale de fermier. Nu, mă interesează un singur lucru: cum scăpăm de moștenirea otrăvită a acestui animal fără suflet, rapace și inuman? Ne vom putea vindeca vreodată? Mă tem că așa cum nu ne-am vindecat de ceaușescu, nu ne vom vindeca nici de el. Ne va otrăvi viața și după ce nu va mai fi acolo unde este acum. Nu, asta nu dispare în fumul de tămâie al unei slujbe de exorcizare. Așa ceva nu poate fi exorcizat.
 
Încă un an cu el ni se va părea o eternitate. Și, din păcate, noi nu suntem eterni. Nesimțirea lui, da... 

4 comentarii:

Anonim spunea...

Felicitari, d-le Gheorghe.Multi gandim ca dvs si va multumim ca ne exprimati public gandurile.El a stiut sa exploateze toate lipsurile noastre de gandire si organizare. Sa nu utam ca este un om care nu iubeste poporul roman. Poporul din tatarstan are nevoie de omul lor sa-i conduca. Sa-l lasam sa se duca.

Anonim spunea...

Mi se pare ca Ponta si Antonescu se vor demonstra urmasi pe masura! Asta ati semanat (fiecare dintre voi, asa numiti 'telectuali de stanga, cu "interesele personale" de cultivat) si asta-i recolta... Poale sau cenusa in cap nu schimba coordonatele centrului de greutate.
viviana

Anonim spunea...

Ceausescu a facut un rau imens unei parti a populatiei Romaniei. Nu cred ca voi afla vreodata daca a facut-o cu premeditare. Basescu a facut un rau imens tuturor romanilor. Si, da, a fost cu premeditare. A fost politica lui "asa vrea pula mea" pe care tu, draga Gheorghe, ne-ai prezentat-o de atatea ori si nimeni nu a luat atitudine.
Acum ne infruptam din oroarea ultimelor clipe ale monstrului sustinut de un sistem care nici macar pe vremea lui Ceasca nu era de conceput. Furt pe fata, hahaiala in direct, tifle de la palat, ascultare permanenta de la mobil la tableta. Democratic si american. Ce ramane de facut? Nu stiu. Poate sa ne strangem cateva mii de oameni, sa mergem cu autocarele in Calarasi, sa ne cacam pe pamanturile lui. Macar prima recolta sa-i fie buna.

Anonim spunea...

"Ceausescu a facut un rau imens unei parti a populatiei Romaniei"

da i-a scos pe f multi din mizerie si le-a dat o sansa! astia toti n-au intels nimic si sint unii din prostie iar altii din interes cei mai mari dusmani ai romaniei si poporului roman pe care sint pe punctul de al asasina. a postat de mult acest individ asta deoarece as fi fost curios ce motive va insira. singura greseala a lui ceausescu a fost ca a dat prea mult nas taranilor in detrimentul tuturor celorlalti (20%). astia au inteles gresit totul si au distrus orice le-a iesit in cale pe motivul ca ei le stiu pe toate mai bine si au dreptate mereu. daqca-l intreb unde era familia lui inainte de 45 in mod sigur zacea prin niste coclauri intr-un sat de unde precis i-a scos ceausescu facindu-i oameni. ca taranul nu are caracter si nu stie ce-i aia recunostinta se stie deja.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...