sâmbătă, 22 iunie 2013

La ce folosește Parlamentul

 
 
Pentru cei care nu au aflat încă: Parlamentul NU dă butelii, NU încheie contracte de investiții, NU construiește șosele, NU trimite la băi sau la tratamente în străinătate, și, în general, NU e mama răniților, și nici mașină de tocat banii. Cu toate astea, care îi fac pe români să fie tot mai convinși de inutilitatea lui, faptul că avem încă un Parlament este cea mai bună garanție că bruma aia de drepturi și de libertăți de care ne mai bucurăm există și se respectă.  Dacă vrem o nouă dictatură, e simplu: Pulimea Sa abia așteaptă să ne fericească, pe post de ceaușescu II.   De noi depinde...

3 comentarii:

Anonim spunea...

sa te fut in gura de prost
opreste-te odata

gigel spunea...

imi bag pula in mama ta

Anonim spunea...

ceausescu 2?! nu va exista vreodata si dupa cum ne arata istoria a fost si va ramine unicat! el v-a dat tot ce n-ati visat voi taranii neam de neamul vostru ca sa fie clar pt ca vaicareala voastra nu-si are rostul.inainte de 45 0.2% isi schimbau viata prin studiu intr-un oras. astazi 2%. sa amintesc de cotele de tarani care trebuiau sa fie absolventi de facultati? sa uitam de aceleasi zeci de procente care trebuiau sa ocupe functii de conducere? oare cind in istoria romaniei taranii au fost profesori, medici, ingineri etc cu milioanele?!
acum constantin las-o balta cu ceausescu pt ca fara el erati vai si amar asa cum ati fost pina la el. stiu ca este greu pt voi taranii sa fiti recunoscatori pt ceva cuiva deoarece nu va sta in caracter insa n-ar fi rau sa incercati sa va infringeti mindria aia iesita din comun specifica voua si care va intuneca mintea si judecata si dupa cum observam va distorsioneaza perceptia realitatii.
taranii tai ti-au raspuns mai sus asa dupa cum ii duce pe ei mintea aia putina de care dispun. ei sint niste clasici deoarece constituie o majoritate covirsitoare din pacate si care in realitate se traduce prin dispretul strainilor fata de noi ca tara si popor. deci dupa cum se vede costa. nu ma astept ca aceste nevertrebrate in esenta antiromani sa observe vreodata asa ceva!

parlamentul romaniei este ca si cele din vestul iubit o adunatura de indivizi pusi pe capatuiala si al caror singur rol este sa puna in aplicare cerintele concernelor si al bogatilor in rindul carora spera sa parvina. bruma de democratie?! asta nu exista decit in mintile voastre ale taranilor din romania care traiti cu legende si povesti de zeci de ani despre ceea ce credeti voi c-ar fi vestul luminos. de remarcat ca viziunea voastra este unica si numai la voi exista timpeniile cu "tarile civilizate", "democratia din tarile avansate" si alte aiureli de tipul asta. voi taranii erati de toata voma in 90 cind credeati ca in romania va veni vestul sa introduca capitalismul de burlan ala pe care urma sa va curga voua direct in mijlocul casei tot ce va trebuia. vestul a venit dar va pocneste de vedeti stele verzi dar nu recunoasteti c-ati luat plasa si atunci pt ca mindria nu va lasa explicati ca sint artificiile de anul nou. nemtii spun demokratur la tot circul asta iar la porcaria asta de europa chinuita nu unita eudssr. este 2013 si voi n-ati auzit de ceva valabil inca din anii 90!!!!
avansatilor ce sinteti!

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...