joi, 14 februarie 2013

Dor de boc

 
 
Pe traian băsescu l-a apucat dorul de boc. Și pentru ca să și-l stingă, a dat o fugă la Cluj, să-l întâlnească. Și să-l convingă să revină în fruntea PDL. Se pare că e nostalgic. Și nici nu-i surâd alternativele. Pe Blaga nu-l suportă visceral, ca să zic așa. Iar pe Nuțica o consideră ușor necopată, politic vorbind, și evident nepopulară. Dar dacă ar fi să aleagă între ea și Blaga, ar alege-o fără ezitare pe Nuțica.
 
Totuși, voi nu v-ați plictisit de ăștia? Iarăși boc? Iarăși băsescu în fruntea PDL? Iarăși ăia de-l aprobă pe băsescu și când dă o bășină? Vai de mama ei de politică!

Un comentariu:

Karakas spunea...

Sa vina, dar sa spuna ce? Despre ce sa vorbeasca "mai agresiv"? Sunt tare curios ce au de spus in plus fata de ce au spus pina acum. Ma refer la chestiuni serioase ce tin de economie, nivel de trai...nu de sloganuri cu care ne-au obsnuit gen "sa traiti bine!", sau alte populisme.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...