miercuri, 19 iulie 2017

Cenzura salvează democrația!


Să-l executăm și pe Dragnea, că el e vinovat de situația grea a României: hoțul hoților, economia prăbușită, tăieri de pensii și de salarii, etc, etc. Nu contează realitatea, important este cum ne vinde propaganda Statului Profund belirea unui lider care îi poate pune în pericol interesele. Rețeta o știm de la Năstase. De la Voiculescu, de la SOV, de la Ponta, de la mulți alții. Mai mari sau mai mărunți. Și un popor de căcat, căruia degeaba i-a dat Dumnezeu minte, dacă n-o folosește, aplaudă și crede că dacă scăpăm de Marele Dușman din Interior, va curge laptele și mierea pe toate ulițele. Deși n-a curs nici după condamnarea lui Năstase, nici după condamnarea lui Voiculescu, nici după cea a lui SOV, nici după lichidarea politică a lui Ponta.
Dragnea e ca și mort, politic vorbind. Cine e următorul dușman al poporului? Nu contează. Deocamdată niciun politician nu mai are curaj să iasă din rând, să încerce să conducă țara asta. Dar nu va fi liniște nici măcar cu partidele reduse la tăcere, conduse de lideri de doi bani, fără proiecte și fără viziune. Pentru că nici în Statul Profund nu e liniște. Iar dacă politicienii mai pot fi liniști, controlați, pe ăștia nu-i poate controla nimeni. De unde vine puterea lor de a demoniza pe oricine? De lacontrolul pe care îl au asupra tehnologiilor informaționale, din infiltrarea masivă a presei, a rețelelor de ”socializare”. Fără ele eliminarea politicienilor indezirabili ar fi fost mult mai dificilă.
România nu se face bine până când nu-și rezolvă problema cu Statul Profund. Din păcate este o problemă imposibil de rezolvat. Și alții au astfel de probleme. Începând cu SUA, vezi demonizarea lui Trump. Franța a luat-o și ea la vale, degringolada partidelor tradiționale e totală, iar Macron, marioneta ”sistemului”, face curățenie și în armată. Italia, cu antecedente în materie, vezi ”anii de plumb”, e deja pe butuci. Germania este și ea pe listă, doar că succesul economic face că astfel de acțiuni să nu fie-încă!-gustate de cetățeni. Dar cele întâmplate la Hamburg, cu ocazia summitului G 20 este un avertisment pentru madam Merkel. Caftelile alea n-au avut nicio legătură cu summitul. Au avut legătură cu ceea ce se întâmplă mai peste tot. În urmă cu un secol subversiunea venea dinspre Internaționala Comunistă.
Acum vine de la Internaționala Progresistă. Care n-are legătură nici cu stânga, nici cu progresul. are legătură cu un proces de distrugere a statelor, ca instituții, pentru a face loc marilor corporații globale, care, pentru a-și maximiza profiturile, au nevoie de distrugerea mecanismelor de reglementare, de cele ale protecției consumatorilor, în sens larg, și reprimarea oricăror încercări de a contesta dominația lor. Scopul este economic. Politicul, democrația, în general, sunt obstacole, și trebuie înlăturate cu orice preț. Iar când domini copios tehnologiile informaționale și media, mai ales rețelele de socializare, orice e posibil. De asta cine poate cenzura internetul și rețelele, se poate salva. China a înțeles, Rusia a înțeles, Turcia și Iranul au înțeles. Salvarea vine de la cenzură. Pare absurd. Nu e...

Un comentariu:

Anonim spunea...

"În urmă cu un secol subversiunea venea dinspre Internaționala Comunistă.
Acum vine de la Internaționala Progresistă."

Pai nu e ba acelasi rahat cu perje care in mod evident are acelasi scop si foloseste aceleasi metode?
Voi astia "de stanga" sunteti Ciuma si Malaria planetei. Nu mai scapam de voi de la lovitura bolsevica de stat numita "Revolutie Franceza" realizata exact de aia care au organizat si sponsorizat mai tarziu "Internationalele". Dar aia nu ar fi reusit sa realizeze nimic fara ajutorul vostru al alora "de stanga". Nu este de nici o mirare faptul ca Lenin va numea pe buna dreptate "idioti utili".
Voi toti astia care o ardeti cu "centru" sau cu "stanga", sunteti doar niste papagali care nu va puteti castiga existenta in mod real, si bateti campii toata ziua despre cat este "etic" sau "normal" sa le confiscati altora in numele unei asa zise "datorii fata de tara", dupa care va ofuscati cand isi ascund oamenii banii de voi prin offshoreuri, Panama sau aiurea.
Sunteti mai rau decat cainii lui Pavlov: patrupede dresate sa latre propaganda pentru a putea sa-si duca zilele.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...