miercuri, 2 septembrie 2015

Criza refugiaților și somnul rațiunii la români.



Vreau să nu fiu greșit înțeles: criza refugiaților este reală, și tragică. Dar reală și tragică este de mulți ani, cam de când a început blestemul numit ”primăvara arabă”. Oricum valul migrator s-a pus în mișcare lent, după ce au fost atacate Irakul și Afganistanul. Încet, încet, el a cuprins țările vecine, până le-au saturat. Așa că unii au plecat mai departe de casă, sub presiunea noilor veniți. Atacul asupra Libiei a fost punctul de cotitură, și a generat actualul val, la asta ajutând și războiul civil din Siria. Asta este componenta principală. Componenta secundară a valului este reprezentată de kosovari(împotriva lor a fost ridicat gardul ăla comic de la granița Ungariei) și, mai nou, de bosniaci. Ele sunt expresia eșecului occidentului de a normaliza situația în Balcanii de Vest. 

Acum UE, în ansamblul ei, dar și pe bucățele, are o uriașă problemă. Cum nu-și poate permite luxul de a-i trimite pur și simplu acasă, și nici nu poate risca un conflict cu populația din țările țintă ale valului migrator, a început o insistentă campanie de PR, care are drept obiective acceptarea ideii că multe sute de mii de indivizi, complet diferiți ca obiceiuri, tradiții, religie, vor da năvală în respectivele țări, și reducerea temerilor privitoare la posibilul impact violent al prezenței unor elemente fanatizate în rândul emigranților, gata de acte teroriste. 

Din această campanie fac parte, spre pildă, demonstrațiile de simpatie ale germanilor, care, brusc, sunt foarte fericiți de oaspeți altminteri nedoriți până mai ieri. Sau vestea că islandezii oferă locuințe pentru zece mii de refugiați. Mă rog, cam pe aici se învârt deocamdată punerile în scenă.

Tot din campania asta sunt și fotografiile cu mare impact, de genul celei pe care am postat-o aseară. Și care spunea ceva de genul: ”Uitați-vă și voi la tinerii ăștia frumoși! Cum să fie ăștia teroriști? Până peste poate! Nu ne fac ei probleme, nu au venit cu cuțitul între dinți!” Cealaltă fotografie-șoc, din campania de acceptare, este cea a cadavrului unui copil de circa doi ani, aruncat de mare pe o plajă din Turcia. Și mai vine una: cea a copilului pe mâna căruia cineva scrie un număr, cu trimitere explicită la deportarea copiiilor evrei în lagărele de exterminare. Fotografia e din Cehia, dacă am înțeles eu bine. 

Campania dovedește un singur lucru: că nimeni nu era dispus, până în urmă cu puțin timp, să le permită intrarea în UE. Sub presiunea evenimentelor, au luat o decizie cu aplicare imediată, fără o pregătire prealabilă a populației. De unde apelul la imagini tari, emoționale. Asta are efectul unui anestezic social de moment. Guvernele și cei de la Bruxelles își cumpără timp, în speranța că vor găsi soluții durabile unei crize pe care, fără s-o ignore, nici nu s-au întrebuințat să-i găsească soluții decente. 

Ce fac responsabilii români pentru pregătirea populației pentru a accepta cota de refugiați alocată nouă de Berlin? Cuvintele necesare descrierii acțiunii nu se găsesc, de obicei, în dicționare. Și cu băsescu pe post de Gică-contra, circoteca este garantată. Mai ales că dezbaterea publică pe această temă este dominată de tot felul de dezaxați. Vocile raționale și moderate sunt prea puține, și acoperite de zgomotul nebunilor. 

Cât privește criza, rezolvarea durabilă înseamnă oprirea ”exportului de democrație” al occidentului și un efort al comunității internaționale, cu accent pe UE și pe SUA, pentru reconstrucția țărilor care furnizează refugiați. Țări care nu de mai mult armament, și mai multă violență, au nevoie. 

PS: moarte rușilor! Nu se mai poate cu ei, și cu Putin. Orice bubă are căcatul ăsta de planetă, de la ei se trage. Ei sunt capul răutăților! Acum vor să distrugă occidentul cu refugiații, așa că au inventat ISIS ul, și tot așa. 

Cam ăsta este nivelul dezbaterii publice în țara asta de tâmpiți. Și când astfel de imbecilități ies din gura unui fost șef al StMG, fost consilier prezidențial, a altora ca el, foști și actuali demnitari ai statului, ne putem duce să ne culcăm. Somnul rațiunii naște personaje ridicole. Cât privește elitele intelectuale, orice discuție despre ele este inutilă. Ne sunt la fel de folositoare precum un prezervativ folosit, aruncat în curtea din spate a unui bloc din Ferentari.   

21 de comentarii:

T-Rex spunea...

Ar trebui primiti doar temporar, pina cind se normalizeaza conditiile in tarile lor si apoi sa se reintoarca. Realist insa, cine stie cite decenii vor trece pina va fi pace. Suntem de fapt intr-un razboi nedeclarat oficial. Si cine sunt toti acesti oameni? Cum pot ei sa dovedeasca ca sunt perseculati? Si eu cred ca UE nu a fost pregatita de acest influx. Nici Romania nu e. Romanii nu au ei joburi, cu refugiatii ce faci? Cine le plateste traiul? Si apoi, ii tii inchisi in tara, nu pot sa plece? Sunt liberi sau nu?

As accepta femei si copii vulnerabili, dar nu pe toti. Pe cine de fapt primeste Romania? De unde vin in Romania? Cine i-a selectionat pontru Romania, MAE? Pe ce criterii? Lucrurile astea nu se discuta.

pacos spunea...

Se fereste toata lumea asta, asa-zis civilizata, sa puna degetul pe rana: acum vin putini refugiati (chiar daca numarul lor e mare). Ce se va intampla in viitorul nu prea indepartat, pe masura ce nebunia ISIS ocupa noi si noi teritorii? Poate Europa sa adaposteasca cateva zeci de milioane de refugiati?

Ce se intampla astazi e scandalos. Oamenii aia au statut de refugiati si nu-i poti trata ca pe animale. Cote de emigranti, repartizare pe tari...

Imi pare rau sa spun asta dar Basescu are dreptate. Pur si simplu nu suntem capabili sa facem fata unui aflux (mare sau mic) de refugiati. Nu avem logistica necesara gestionarii unui asemenea eveniment, nu avem capabilitati financiare si umane pentru a face fata. Trebuie s-o recunoastem sincer. Asta este adevarul. Bine, nici civilizatii occidentali nu au aceasta capacitate. Poate cineva sustine material cateva sute de mii de oameni (cu toate nevoiele lor de baza) pe o perioada lunga de timp?

Anonim spunea...

"Vocile raționale și moderate sunt prea puține..."

Vocile rationale si moderate nu trebuie sa existe. Trebuie spus un "NU!" hotarat impoltiva acestor salbatici musulmani care colonizeaza Europa acum.

Asta este viitorul alaturi de ei:
- Tot mai multe violuri săvârșite de imigranții islamiști în Europa. Poliția se teme să intervină
http://bit.ly/1ijWm1i

Apropo de manipularile alea emotionale cu copii morti sau nu... In Siria e razboi de 4 ani, iar noi trebuie sa plangem ca un copil de 2-3 ani a murit inecat. Nu e bah imbecilitate crasa sa faci copii printe gloante si obuze in timp de razboi? In Romania cati copii mor? Ai nostrii nu conteaza?
Ca sa nu o mai lungim inutil:
"Cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia"

Ando spunea...

Putin: "Europa urmează orbește politica americană față de imigranți, iar apoi poartă singură povara afluxului".
Merita citit aici:

http://www.agerpres.ro/externe/2015/09/04/putin-europa-urmeaza-orbeste-politica-americana-fata-de-imigranti-iar-apoi-poarta-singura-povara-afluxului-09-03-33

Păi,cam aşa e!

Lucidu spunea...

Mi se pare destul de infantil-copilareasca aceasta scremere fara de rost cu privire la ,sanchi,criza refugiatilor!Toti se dau cu curu' de pamant ,comentand si afirmand idei de rezolvare sau critici pe fond.
Ca si cum astea ar insemna ceva.De fapt totul este un plan bine pus la punct-oare de ce nimeni nu se-ntreba:ba,da refugiatii astia islamici nu-si cauta si ei cun refugiu mai apropiat si mai in domeniu,adica:Emiratele Arabe Unite,Arabia Saudita.Oman.Qatar,Bahrein-tari muuuult mai bogate si mai apropiate filozofic decat cele europene?????
Oare pt. ca asa au stabilit altii?Si,inca de mult?

Citez din Protocoalele din Toronto 1964-devoalate in anul 1994 de catre ziaristul canadian Serge Monaste:5. Pentru a ne asigura de reusita acestui plan, ne vom planta agentii de influenta in posturile cheie ale Ministerelor de Afaceri Interguvernamentale si de Emigrari ale natiunilor-state. Acolo, agentii nostri vor proceda incetul cu incetul la modificarea legilor acestor ministere. Aceste modificari vor urmari in principal deschiderea portilor tarilor occidentale unui numar crescut de imigranti din Africa, Asia si America de Sud. In paralel vom provoca o serie de conflicte armate in " Lumea a Treia" pentru a starni exodul saracilor. Prin campanii de presa bine orchestrate si camuflate care vor viza opinia publica din natiunile-stat, vom provoca un aflux din ce in ce mai mare de refugiati. Aceasta va avea ca efect principal destabilizarea economiilor interne si cresterea tensiunilor rasiale. Pentru a amplifica acest efect vom avea grija ca in aceste torente de emigranti sa se afle inclusiv organizatii extremiste religioase care vor incerca sa-si implanteze in mod agresiv-militant propriile religii, obiceiuri si traditii, chiar in mijlocul societatii natiunilor-stat. Cu atat mai usor vom ajunge la destabilizarea sociala, economica si politica a natiunilor luate in tinta noastra.

Mi se pare evident de clar(!) ca ce vedem azi ,nu este rodul simplei intamplari sau a alinierii intr-o anume matrice a planetelor ,ci un scenariu bine pus la punct, in care noi avem doar rolul de papusi-umane retarde ce trebuie sa interpretam o partitura de altii aleasa!
Cum care altii?Adecatelea aia de-au stabilit rezultatul alegerilor din 2004,2009,2014!Ah ,si referendul 2012!

Anonim spunea...

Pentru cine inca nu intelege ce este islamul si nu intelege ca acesti "refugiati" sunt pur si simplu colonisti. HIJRA ESTE IN PLINA DESFASURARE!
ISLAMUL ESTE O DOCTRINA POLITICA DE CUCERIRE DEGHIZATA IN RELIGIE!

Hijra, descrierea oficiala:
https://en.wikipedia.org/wiki/Hijra_(Islam)

Asta este ceea ce se intampla in realitate:
- The Hijra. Modern Day Trojan Horse: The Islamic Doctrine of Immigration
http://bit.ly/1hOAH1b

- Terrorism hijra: Gulf countries offer zero resettlement places to ‘refugees’
http://bit.ly/1Og6qTe

- The Hijrah Into Europe
http://bit.ly/1L9zgl2

Dominatie si autonomie prin nesupunere, violenta si teroare:
- European 'No-Go' Zones: Fact or Fiction? Part 1: France
http://bit.ly/1ztT9Tu
http://bit.ly/1AXzKcH

- European 'No-Go' Zones: Fact or Fiction? Part 2: Britain
http://bit.ly/1XoyIB6

Despre bravurile lor, stiri incorecte politic:
https://themuslimissue.wordpress.com/
http://www.jihadwatch.org/
https://muslimstatistics.wordpress.com/
http://www.gatestoneinstitute.org/

https://refugeeresettlementwatch.wordpress.com/category/europe/
http://whitegenocideproject.com/
http://diversitymachtfrei.blogspot.ro/
http://gatesofvienna.net/

http://islam4infidels.com/
http://www.thereligionofpeace.com/
http://www.koran-at-a-glance.com/

Anonim spunea...

1) Richard Nikolaus von Coudenhove-Kalergi
- Planul Kalergi: genocidul popoarelor europene
http://bit.ly/1LwS40d

- Practical Idealism - The Racist and Supremacist Roots of the Ideology behind the European Union
http://balder.org/couen

- Free Muslim Immigration to Europe
http://balder.org/euromed-en

- Jewish involvement in the promotion of 'hate speech' laws, multiculturalism, mass immigration, denationalization, subversion of traditional values, and related items.
http://bit.ly/1hiuHNK

2) Efecte, comportament si "aptitudini" sociale
- Tot mai multe violuri săvârșite de imigranții islamiști în Europa. Poliția se teme să intervină
http://bit.ly/1ijWm1i

- Adevarul despre imigrantii musulmani: Comit majoritatea violurilor din Suedia si Norvegia. Malmo a devenit teatru de razboi
http://bit.ly/1LNU30c

- A look at statistics: Sweden – A raped country
http://bit.ly/1NiVHce

- Sweden: Rape Capital of the West
http://bit.ly/178l4LV

- Sweden: A New Hell for Women
http://bit.ly/1M07Vrc

Anonim spunea...

Adevarata fata a Islamului si a musulmanilor. Cum s-a raspandit islamul in lume.
https://www.youtube.com/watch?v=16LRB9ll5mw

O fosta musulmanca vorbeste despre islam
https://www.youtube.com/watch?v=ejQXflMdwW4

O femeie e amenintata cu moartea pentru ca spune adevarul despre islam
https://www.youtube.com/watch?v=gFgSdxedthE#t=12

Cumparati si cititi cartea lui Ayaan Hirsi Ali - Necredincioasa.
disponibila la magazinele on-line:
http://www.elefant.ro/carti/biografii-memorii/memorii-jurnale/necredincioasa-160818.html

o scurta introducere:
http://cdn4.libris.ro/userdocspdf/486/AYAAN%20HIRSI%20ALI-Necredincioasa_1-34.pdf

T-Rex spunea...

Se asteapta ca Congresul SUA sa voteze impotriva acordului cu Iranul. Multi congresmeni nici macar nu vor sa auda de diplomatie, pentru ca le e teama sa nu fie perceputi ca find "slabi" de electorat. Asa ca, daca voteaza razboi, si apar ca "Gigi durul", electoratul american ii va vota. Plus imbratisari de la industria de razboi americana. Nu e gluma. Asa s-a intimplat si cu declaratia de razboi impotriva Irakului. O spun chiar ei:

"Many, including Senator Charles Schumer (D-N.Y.), a key voice in the party leadership, seem to have decided that “no” is the safest vote — not for the United States (or Israel), but for their electoral security.

In fact, it is often politically safer for members to vote for war and against diplomacy. That reality is nothing new.

Compare the likely outcome of the Senate vote on the Iran deal with the actual vote on the 2002 Iraq war authorization. The Iraq vote garnered large majorities in the House of Representatives and the Senate. In fact the final tally in the Senate was 77-23."

http://blogs.reuters.com/great-debate/2015/09/02/diplomacy-v-war-the-double-standard-on-iran/

Anonim spunea...

"Sunt si ei oameni!"
- SCRISOAREA unei romance din GERMANIA despre comportamentul IMIGRANTILOR
http://bit.ly/1JXf8pT

- Ce a vazut o romanca in gara din Viena: „IMIGRANTII au haine de firma si telefoane scumpe”
http://bit.ly/1g2dwPf

Ca sa vezi si sa nu crezi!
- Unde e „fratia musulmana”? Statele arabe BOGATE din Golf nu fac NIMIC pentru refugiatii sirieni
http://bit.ly/1UzdpIJ

Tupeu de khazar bolsevic-cultural-marxist
- Sarkozy vrea centre de primire pentru refugiați în Africa de Nord, Serbia sau Bulgaria
http://bit.ly/1PT6ZTj

Pe francezi i-a corcit destul, acum vrea sa-i corceasca si pe altii. Incepe cu aia mai mici si mai saraci:
https://www.youtube.com/watch?v=I8yaiN6ew_g

Toti trebuie corciti cu exceptia poporului "ales":
https://www.youtube.com/watch?v=Z43PcBR_El0

Anonim spunea...

1) Nu doar romanii din diaspora confirma comportamentul infect al acestor salbatici:
- Busride from hell: Polish blogger reveal that Muslim “refugees” spit and threw feces at Europeans, dragged female driver by the hair
http://bit.ly/1hMUzS7

2) Vreti sa vedeti cu adevarat ce inseamna "diversitatea" si "multiculturalismul"? Nu de altceva, dar sa vezi ce inseamna sa salvezi salbatici.

African Immigrants rampage holiday city in Spain
https://www.youtube.com/watch?v=_nOoApMMz88

Watch African migrants destroy southern Italy
https://www.youtube.com/watch?v=fX73ggsMNEI

Exista un motiv bine intemeiat pentru care anumite tari si chiar continente intregi sunt in felul in care sunt. Treaba cu colonialismul tine pina la un punct, restul...

3) Cum o fotografie face cat 1000 de cuvinte...
Cateva sugestii poate le salvati ca wallpaper pe desktop:

- si africanii sunt oameni
http://bit.ly/1O6ifgI
http://bit.ly/1LcVdjb
http://bit.ly/1LRHEbQ
http://n.pr/1ipSsnQ
http://bit.ly/1Nbsz6m

- islamul, oreligie pasnica vine in Europa
http://bit.ly/1IRESyv
http://bit.ly/1JYTiCd
http://bit.ly/1g3uyMY
http://bit.ly/1O6iwAy
http://bit.ly/1UA5fQl
http://bit.ly/1JJFGHp

Ne trezim o data la realitate, sau continuam sa visam cai verzi pe pereti si fantasme umanitare?

Anonim spunea...

Bravo primul anonim!!!

“Whatever the price of the Chinese revolution [an indirect reference to millions killed] , it has obviously succeeded not only in
producing more efficient and dedicated administration, but also in fostering high morale and community of purpose…
The social experiment in China under Chairman Mao’s leadership is one of the most important and successful in
human history,” Rockefeller wrote for the New York Times on August 10, 1973.

“The challenge is,” Kissinger told the Asia Society last week, “how to build a world order for the first time in history
on a global basis. We talk a lot about world community but the fact is there has never been a world community before” and he then
suggested China and the U.S. collaborate on such an effort.


Bertrand Russell: World Government or 'Extinction of Humanity'


"Gradually, by selective breeding, the congenital differences between rulers
and ruled will increase until they become almost different species. A revolt
of the plebs would become as unthinkable as an organized insurrection of
sheep against the practice of eating mutton."
*- Bertrand Russell, "The Impact of Science on Society", 1953, pg 49-50*

"Diet, injections, and injunctions will combine, from a very early age, to produce the sort of character and the sort of beliefs that the authorities consider desirable, and any serious criticism of the powers that be will become psychologically impossible. Even if all are miserable, all will believe themselves happy, because the government will tell them that they are so."
-Bertrand Russell, The Impact of Science on Society p50, 1953

Anonim spunea...

A Brief History of the Future: A Brave and Controversial Look at the Twenty-First Century Paperback – July 1, 2011
by Jacques Attali
Cine este : https://en.wikipedia.org/wiki/Jacques_Attali
Attali anticipates an unraveling of American hegemony as transnational corporations perilously sever the ties linking free enterprise to democracy by creating a polycentric empire of commerce that dissolves traditional nation-states.
If this process plays out as scripted, nomadic enterprises will enrich a few while immiserating many. World tensions will then be primed for the horrific warfare of armies, mercenary and religious, fighting for resources and dominance. Implacable jihadists have already deployed for such a struggle.
He predicts that the mercantile order that prevails today will exhaust itself within a generation or so and be replaced by a unified and stateless global market—a super-empire controlled by an innovative class of selfish hypernomads. This super-empire will lead to extreme imbalances of wealth and poverty that will cause its collapse by 2050—perhaps accompanied by a round of planetary warfare. Humanity will emerge chastened from the wreckage and erect a utopia of hyperdemocracy led by a class of transhumans —a new breed of altruistic citizens of the world.

Anonim spunea...

“70 % aller 25-jährigen männlichen Afrikaner haben schon ein- oder mehrmal Mädchen/Frauen vergewaltigt” (SA-Studie/Empirie)

35% dintre asa numitii refugiati sint fara scoala iar 80% sint barbati intre 18 si 35 de ani!!!!

Totul organizat si finantat de americani!!!!

https://fragdenstaat.de/anfrage/organisation-des-fluchtlingszustroms-durch-den-us-amerikanischen-think-tank-ayn-rand-insitute-californien/


http://quer-denken.tv/index.php/1605-die-usa-bezahlen-die-schlepperbanden-fuer-die-asylanten-nach-europa


http://internetz-zeitung.eu/content/werde-fluchthelfer-usa-think-tank-ayn-rand-puscht-fl%C3%BCchtlingsst%C3%B6me-nach-europa#sthash.4S8q0Fxf.dpuf


http://www.unzensuriert.at/content/0018397-Steckt-rechter-US-Thinktank-oder-linkes-Revolutions-Kollektiv-hinter-Fluchthelfer


Andreas von Bülow - “Covert operation“ und deren Erahnung durch den Laien


https://www.youtube.com/watch?v=NUEv4yx51nY



http://www.verlag-anton-schmid.de/d_321_Verschworung_gegen_die_Kirche__Bd__2.php


http://journalistenwatch.com/cms/auslaenderkriminalitaet-in-deutschland-die-liste-des-horrors-neu/


http://www.globalecho.org/augenoffnende-abhandlungen/der-hooton-plan-wie-lasse-ich-ein-volk-verschwinden/


http://blog.balder.org/?p=1664


https://derhonigmannsagt.wordpress.com/2015/08/28/die-bereicherungs-lawine-waechst-jeden-tag-mehr-zu-einer-galaktischen-vernichtungsdimension-an/



http://www.mmnews.de/index.php/politik/52181-verraten-und-verkauft-offener-brief-an-merkel

Anonim spunea...

http://www.voltairenet.org/article178568.html


https://wissennichtglauben.wordpress.com/2015/03/19/hintergrunde-der-europaischen-integrationsbewegung-2/


https://www.radio-utopie.de/2015/08/26/deutscher-patriot-act-staat-will-terrorgesetze-bis-2021-verlaengern-lassen/


http://www.nachdenkseiten.de/?p=27348#top


MEP Nick Griffin spricht im EU Parlament über den Paneuropa Kalergi Genozid in Europa

https://www.youtube.com/watch?v=3uhH1ZyGCm0


https://juergenelsaesser.wordpress.com/


https://www.compact-online.de/

Migration in die EU ist Teil der Militärstrategie der USA: http://www.politaia.org/terror/migration-in-die-eu-ist-teil-der-militaerstrategie-der-usa/ ______________________________
Ami go home! – COMPACT-Live: https://www.youtube.com/watch?v=Ouo3uLV4Rvs


So erzeugen die USA Kriegsflüchtlinge: ZDF-Video : https://www.youtube.com/watch?v=mMm5JpSLe2I ______

Sweden: A New Hell for Women
http://www.barenakedislam.com/2014/01/10/sweden-a-new-hell-for-women/
https://www.pinterest.com/pin/235735361722212253/

http://www.welt.de/politik/article3643996/Vergewaltigungsrate-in-Schweden-am-hoechsten.html
http://www.statusquo-news.de/kriminalitaet-in-schweden-anstieg-vergewaltigungen-um-1472-prozent/
http://de.gatestoneinstitute.org/5223/schweden-vergewaltigung

Vor Gericht wird dann, wie in Schweden mit kultureller Überforderung argumentiert werden. Letztlich ist also immer auch das Opfer schuld.

Tribunalele din Suedia nu-i mai condamna pe violatorii musulmani din cauza stresului cultural!!!!

Tribunalele din Germania condamna criminalii musulmani la pedepse mici datorita unui rabat cultural pe motiv ca mindria lor este atinsa iar reactia poate fi traditional violenta.

http://www.faz.net/aktuell/politik/staat-und-recht/empoerung-ueber-urteil-kultureller-rabatt-fuer-ehrenmord-12863670.html

Anonim spunea...

Die Task Force on Cooperation in Greater Europe, eine Gruppe ehemaliger Politiker, Diplomaten und Militärs aus West- und Osteuropa, warnt vor einem Krieg in
Europa : http://www.luftpost-kl.de/luftpost-archiv/LP_13/LP16715_020915.pdf


http://www.schweizmagazin.ch/nachrichten/ausland/24315--Kopfabschneider-reisen-ber-Bulgarien-ein.html


http://www.kopp-verlag.de/?websale8=kopp-verlag&pi=B3631771&refhex=5753506172746e657250726f6772616d6d&subrefhex=476573746165647420526f6d616e&wspartnerid=499&wsdc=no


http://www.torontosun.com/2014/09/08/pakistans-troubling-rape-problem


http://www.jihadwatch.org/2015/05/uk-city-that-covered-up-muslim-rape-gangs-wants-to-ban-anti-child-rape-protests


http://www.jihadwatch.org/2015/02/uk-muslim-rape-gangs-could-have-abused-1000000-children-authorities-kept-silent-for-fear-of-being-called-racist


http://shoebat.com/2014/09/11/muslims-take-1-5-million-homeless-children-and-rape-ninety-percent-of-them-young-boys-and-girls/


The epidemic of racial violence against white people in America

https://www.youtube.com/watch?v=1jBMM7C7IEE


MASS IMMIGRATION IS ORGANIZED to exterminate the white race

https://www.youtube.com/watch?v=WGDEhhYhBGk


http://www.pi-news.net/


General Wesley Clark explains ISIS was created by U.S. Allies

https://www.youtube.com/watch?v=ojcoKnTGf4s



http://www.telegraph.co.uk/finance/personalfinance/investing/funds/11445631/Lord-Rothschild-Investors-face-a-geopolitical-situation-as-dangerous-as-any-since-WW2.html

Anonim spunea...

http://www.zerohedge.com/news/2015-03-05/lord-rothschild-warns-investors-geopolitics-most-dangerous-wwii

Lord Rothschild Warns 'Geopolitical Situation Most Dangerous Since WWII'
https://www.youtube.com/watch?v=4z7Z0NUpnaQ


info.kopp-verlag.de/hintergruende/europa/udo-ulfkotte/kopp-exklusiv-cia-chef-michael-hayden-erwartet-bu.html

Seful cia a anuntat din 2007 ca marile orase germane nu vor mai fi guvernabile incepind cu 2020-2022

http://www.globalresearch.ca/gen-wesley-clark-isis-got-started-with-funding-from-our-closest-allies/5432707

http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Extern/Europa/Senator+american+Damasc+ultima+reduta+Europa+Statul+Islamic


https://bogdancalehari.wordpress.com/2014/09/27/dialog-intre-civilizatii-va-vom-cuceri-va-vom-taia-capul-sunteti-toleranti-si-iubiti-pacea/

Harvard professor argues for 'abolishing' white race
http://www.washingtontimes.com/news/2002/sep/4/20020904-084657-6385r/

Nick Griffin speaks out against European genocide in parliament
https://www.youtube.com/watch?v=JOEA_P74uow


http://www.independent.co.uk/environment/pope-francis-calls-for-new-system-of-global-government-to-tackle-climate-change-10330124.html


http://www.infowars.com/a-darwin%E2%80%99s-look-into-the-next-million-years-the-next-million-years-part-1/


http://en.metapedia.org/wiki/Barbara_Spectre

An interview with Israeli IBA-News in 2010 has gained wide attention.[2]
The interview was widely dispersed through YouTube and other social-media.
The Israeli Broadcasting Authority have removed several of these videos from YouTube.

“Europe has not yet learned how to be multicultural.
And I think we are going to be part of the throes of that transformation, which must take place.
Europe is not going to be the monolithic societies [sic] that they once were in the last century.
Jews are going to be at the center of that. It’s a huge transformation for Europe to make.
They are now going into a multicultural mode, and Jews will be resented because of our leading role.
But without that leading role, and without that transformation, Europe will not survive.

Barbara Lerner Spectre calls for destruction of Christian European ethnic societies

https://www.youtube.com/watch?v=MFE0qAiofMQ

Anonim spunea...

Planul cu emigrantii descris in detaliu in aceste 3 carti.


The Pentagon’s New Map (Englisch) Taschenbuch – 3. Mai 2005 von Thomas P.M. Barnett
http://www.amazon.de/Pentagons-New-Thomas-P-M-Barnett/dp/0425202399/ref=asap_bc?ie=UTF8

Blueprint for Action: A Future Worth Creating (Englisch) Taschenbuch – 3. Oktober 2006
von Thomas P.M. Barnett
http://www.amazon.de/Blueprint-Action-Future-Worth-Creating/dp/0425211746/ref=asap_bc?ie=UTF8

Great Powers: America and the World After Bush (Englisch) Taschenbuch – 2. Februar 2010
von Thomas P.M. Barnett
http://www.amazon.de/Great-Powers-America-World-After/dp/0425232255/ref=asap_bc?ie=UTF8


“Das Endziel ist die Gleichschaltung aller Länder der Erde, sie soll durch die Vermischung der Rassen herbeigeführt werden, mit dem
Ziel einer hellbraunen Rasse in Europa. Hierfür sollen in Europa jährlich 1,5 Millionen Einwanderer aus der dritten Welt aufgenommen
werden. Das Ergebnis ist eine Bevölkerung mit einem durchschnittlichen IQ von 90, zu dumm zu Begreifen, aber Intelligent genug um zu
Arbeiten.”

Autorul spune ca trebuiesc amestecate toate rasele ca sa se obtine o rasa mulatra in Europa. Pt acest scop trebuiesc adusi in fiecare an 1,5 mil din lumea a 3-a. Asa se obtine o populatie cu un iq 90 care vor fi prea prosti ca sa inteleaga vreodata ceva dar buni de munca.

http://pressejournalismus.com/2015/02/der-nicht-mehr-ganz-so-geheime-globalisierungsplan-der-usa/

Anonim spunea...

Felicit pe primul anonimus unul dintre extrem de putinii romani capabili sa vada si sa inteleaga ce se intimpla. Mioriticii au ramas in lumea viselor imbecile cu vestul civilizat a carui desfintare a inceput imediat dupa 1990 si pe care refuza s-o vada si astazi cind acest lucru este mai mult decit evident.
Articolul este plin de naivitati insa nu avea cum sa fie altfel. Taranii au fost adusi in orase exact dupa principiul facut cunoscut de Thomas Bartnett si explicat mai sus si tot cu banii lor pt ca asta a fost industrializarea lui Ceausescu. Avansarea pe scara societatii prin studiu al acestui grup social a insemnat pt Romania un pret f mare de platit deoarece masa din care era format insemnau oameni proveniti din familii fara educatie si care nu dispuneau nici macar de-o constiinta nationala sau sociala fapt care este vizibil si astazi. Lipsa lor de experienta si lacunele de toate felurile n-au putut fi compensate de scoala f buna existenta pina in 1989 asa cum se poate vedea din plin prin ceea ce s-a intimplat in tara in ultimii 25 de ani. Exista si exceptii desigur insa intr-un procent care nu poate depasi 5-%. Nu intimplator cei inchisi dupa 48 erau cei educati si care au fost in mare parte omoriti iar tortionarii criminali erau de provenineta rurala. Aceasta tactica a avut ca efect si faptul ca aceasti romani noi au fost masa de manevra a strainilor care si-au rezolvat prin ei absolut toate interesele si o fac cu succes si-n ziua de astazi.

Anonim spunea...

citeste macar cum statul a pierdut controlul peste orase ca oslo si malmö!

http://www.pi-news.net/2013/11/polizei-oslo-wir-haben-die-stadt-verloren/

Ein erschütternder CBN-Report zeigt auf, dass Oslo bereits fest in der Hand der moslemischen Invasoren ist. In vielen Teilen der Stadt gilt schon die Scharia als einziges Recht, dort regiert der örtliche Imam. Eine aktuelle Polizeistatistik zeigt, dass 100% der Vergewaltigungen in Oslo von nichtwestlichen Immigranten begangen werden und 90% der Opfer norwegische Frauen sind, die dann auch noch von den Linken von Opfern zu Tätern, nämlich Rassisten gemacht werden.

http://www.pi-news.net/2015/04/bandenkriege-waffenverbotszonen-und-polizeikontrollen-in-deutschen-staedten/

http://journalistenwatch.com/cms/auslaenderkriminalitaet-in-deutschland-die-liste-des-horrors-neu/

http://www.pi-news.net/2008/11/christen-gepluendert-und-mit-steinen-beworfen/

http://www.pi-news.net/2013/08/moslembruder-attackieren-30-kirchen/

http://www.pi-news.net/

http://www.deutschlandradiokultur.de/beschmierte-kirchen-bespuckte-priester.1278.de.html?dram:article_id=243393

http://www.blu-news.org/2014/12/25/muslimische-kinder-randalieren-in-kirche/

http://www.zeit.de/2012/49/Glauben-Justiz-Islam

http://www.welt.de/politik/deutschland/article109544417/Polygamie-in-der-Migranten-Parallelgesellschaft.html

http://www.zeit.de/online/2008/03/jugendgewalt-kroenig

http://www.welt.de/politik/deutschland/article7919186/Glaeubige-Muslime-sind-deutlich-gewaltbereiter.html

https://meta.tagesschau.de/id/97349/muslime-sollen-christen-von-fluechtlingsboot-geworfen-haben

https://deutschelobby.files.wordpress.com/2014/01/liste-der-von-auslc3a4ndern-in-deutschland-getc3b6teten-deutschen-bis-20131.pdf


http://de.metapedia.org/wiki/Liste_der_von_Ausl%C3%A4ndern_in_Deutschland_get%C3%B6teten_Deutschen

http://www.welt.de/politik/ausland/article112224424/Islamisten-bewerfen-Christen-mit-Urin-und-Jauche.html

http://www.spiegel.de/panorama/islam-beleidigung-in-indonesien-muslime-zuenden-kirchen-an-a-744141.html

http://info.kopp-verlag.de/hintergruende/deutschland/peter-harth/-scheiss-christen-randalierende-muslime-stuermen-in-moenchengladbach-eine-kirche.html

http://fredalanmedforth.blogspot.co.at/2012/02/mazedonien-kirche-von-muslimen.html

Eurabia: Die geplante Islamisierung Europas
http://swet761.narod.ru/eurabia_danmark.pdf

http://fredalanmedforth.blogspot.co.at/2015/09/monchengladbach-funf-festnahmen-nach.html

http://www.idea.de/frei-kirchen/detail/tuerkei-kirche-mit-steinen-und-rohen-eiern-beworfen-24809.html


Anonim spunea...

POL-GM: Kirche mit Steinen beworfen
http://www.presseportal.de/blaulicht/pm/65843/2892997

http://info.kopp-verlag.de/hintergruende/deutschland/redaktion/aktuelle-weltnachrichten-vom-juli-2-15.html


Dezastrul din Malmö si Oslo unde politia a pierdut controlul
Das Desaster von Malmö, Oslo und überhaupt
http://homment.com/GangRapes
http://www.preussische-allgemeine.de/nachrichten/artikel/das-malmoe-desaster.html

https://nixgut.wordpress.com/2015/08/02/ausufernde-muslimische-gewalt-in-schwedens-drittgrter-stadt-malm/

http://www.unzensuriert.at/content/006313-Oslo-Polizei-hat-Kontrolle-ber-Moslemviertel-verloren

http://www.welt.de/vermischtes/weltgeschehen/article12010814/Die-Maedchen-hier-sind-doch-alles-Huren.html

http://deutschelobby.com/2013/03/13/turkisch-arabische-schlager-und-mord-bande-terrorisiert-bremer-familie-mit-brutalster-gewalt-und-die-justiz-schaut-einfach-weg/

Muslimische Banden vergewaltigen britische Mädchen in "industriellem Maßstab"
http://fredalanmedforth.blogspot.co.at/2015/03/muslimische-banden-vergewaltigen.html


http://www.focus.de/politik/deutschland/polizei-schickt-grossaufgebot-massenschlaegerei-in-celle-100-jesiden-und-muslime-gehen-aufeinander-los_id_4184718.html

in ziare nu se mai scrie cine sint acestia insa se stie!
http://www.suedkurier.de/region/kreis-konstanz/konstanz/So-brutal-geht-die-Jugendbande-vor;art372448,7786100

noi o sa va omorim pe voi nemtii!!! - urla africanii in berlin
https://wissenschaft3000.files.wordpress.com/2015/08/brd-schwindel-artikel.jpg

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...