vineri, 20 iunie 2014

Scrisoare deschisă Întâiului Ticălos al Țării



Excelenței Sale Domnului Traian Băsescu, Președintele României

Excelență,

Voi fi scurt. Sper că mai aveți mintea întreagă și realizați în ce situație vă aflați, dar mai ales în ce situație ați adus România. Nu fac un rechizitoriu. Ați avut la dispoziție zece ani pentru a dovedi ce puteți. Și tot ceea ce am văzut a fost incompetență, ticăloșie,  apucături totalitare, dispreț față de Constituție și legi, trădarea interesului național, privatizarea statului, și mai ales corupție, foarte multă corupție. 

Există o singură ieșire onorabilă din această situație. Știu, nu aveți onoare. Onoarea nu înseamnă nimic pentru dumneavoastră. Cu toate astea demisia imediată este soluția onorabilă. Dacă demisionați acum, poate veți fi, la un moment dat, re-evaluat de națiunea asta. Nu faceți și mai mult rău țării. Ați făcut deja prea mult rău în anii ăștia. 

Demisia deschide calea unei soluții politice rapide. Nu contează cine va fi viitorul președinte. Stânga și dreapta nu înseamnă nimic în România. Și ați avut grijă, în acești ani, să ștergeți și ultima urmă de suveranitate a României. Deciziile se vor lua tot la Washington și la Bruxelles, la Berlin, mai nou. Nu aveți scuza că nu plecați până nu se ”unifică” dreapta. În România există un singur partid, Partidul Oportunist Român. Și nu are nevoie de patronajul dumneavoastră pentru a se uni. Dacă ați fi atent, ați vedea că deja se unește în jurul ideii că trebuie să plecați. 

Așadar, demisionați. Nu așteptați să fiți cercetat pentru corupție. Nu așteptați arestarea fratelui și a altor membri ai familiei. Sunteți dator românilor cu această decizie, dacă alt bine nu ați fost în stare să faceți românilor. Demisionați!

Eu, cetățeanul român. 

4 comentarii:

ANONIMUS spunea...

Probabil sceleratul asteapta sa fie sfatuit de aliatii de peste balta prietenii de dreapta in frunte cu "vaca grasa la menopauza" ,dl Putin ,si Suveranul Pontif sa-si dea demisia.Ce mai asteapta ca din asemenea afacere nimeni nu scapa teafar."Cine a smanat vant culege furtuna ".Demisia........

AristotelCostel spunea...

Voi credeți că Traian Băsescu renunță singur la câteva luni de libetate?

doru spunea...

Cred!Cred ca esti un tip care fricos fiind si probabil dormi cu antena 3 si cu poza turnatorului in pat ai frustrari privind viata ta si de aceea vei "modera" dupa cum ai caracterul adica gaunos.doru.

AristotelCostel spunea...

Eu nu cred că Traian Băsescu va renunța la câteva luni de libertate. E mult prea fricos și laș. În plus, acoperirea cheliei cu 3 fire de păr, de ajunsese să arate ca un papagal prost, spune multe despre jegul uman Traian Băsescu.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...