miercuri, 26 iunie 2013

Cum să ne pișăm pe democrație

 
 
Simplu: se formează o Curte Constituțională din slugi șantajabile, și dementul de la Cotroceni face iar ce vrea pula lui. După care se hăhăie satisfăcut, se mai râgâie o sticloanță de alcooluri fine, se mai pune țara la cale cu țiitoarea, se mai citesc niște transcrieri de interceptări de la SRI, și se pleacă, satisfăcut, în concediu. Pentru că, la rândul lui slugă la puternicii de moment ai lumii, se simte intangibil. Ceea ce pentru unul ca el e dătător de orgasme multiple...Pentru noi se repetă un coșmar totalitar. Dar cine suntem noi, să le pese Pulimii  Sale și mai marilor lumii de noi? Democrația nu este decât o himeră, în lumea de azi. Și răul abia începe... 

11 comentarii:

cei 7 samurai spunea...

sa ne pisam pe tine

vdrs spunea...

sa-ti bagam pula in inima

Scrie opinia ta spunea...

Ei lasa si tu acum, ca era buna coabitarea, asa ca nu'ti inteleg nemultumirea.

Doar nu te asteptai ca jegurile basiste sa faca altceva decat sa baseasca.

Insa in loc sa fi eliminat Basinosu, astia de la USL au preferat koabitarea, sta'le'ar in gat.

Anonim spunea...

Constantin, de ce nu stergi jegurile scrise de handicapati? zau ca nu-mi mai vine sa mai comentez nimic cand dau si aici de mizeria postacilor lui marinelu chior. asta e un blog curat, nu un veceu basist!

baselu spunea...

si noi pe tine

Anonim spunea...

auzi, ia-o sus, baselule. mars la cacat, unde ti-e locul!

Emigrant spunea...

Cum sa va pisati pe democratie?
Foarte simplu: traind in Rromanea.
Vezi c-ai gresit trucaju', pula lui basescu e ponta. Iar adormila antonescu o ia in gura.
Hai sictir coeabitatorilor!

Anonim spunea...

gheorghe bine ca lasi injuraturile dar cenzurezi cele scrise de mine doar pt ca spun adevarul si anume ca strainii ne fac jumari pt ca taranii nu sint in stare sa gindeasca nimic absolut lucru pe care ti l-am demonstrat cu adevaruri despre germanika f draga a romanului fara minte care continua sa creada in vestul luminos sperind ca o sa le aduca lor visul romanesc capitalismul de burlan ala pe care o sa le curga lor direct pe balcon tot ce le trebuie.

Anonim spunea...

Stimate Domnule Gheorghe,
Fekicitari ca ati revenit cu comentarii.Eu nu inteleg, cum de nu inteleg romanii, ce influenta nefasta, nociva, a avut si inca mai are Base asupra tarii.Cum de se uita, ce a facut acest om contra tarii si a unor categorii de oameni! Va rog, sa continuati activitatea dvs, necesara tarii mai mult ca oricand.

Anonim spunea...

Ce mai faci suflet de sluga? Ti-ai revenit? Vad ca esti mai vioi, penelul mai ascutit, dar pula tot mica, probabil de aia aipelezi la poze de pe net... putzulica suflet de sluga.

Anonim spunea...

Poate nu ştiţi şi Băsiştii şi Pontiştii sunt nişte oameni de-am pula.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...