luni, 26 septembrie 2016

Până ce nu va mai rămâne nimic...



    La modul cel mai serios: demisia lui MRU este un nou episod din lupta generalizată dintre cei care au pus mâna pe România, și o jefuiesc grupa mare. Nu este un secret pentru nimeni la ce țâțe a supt/suge MRU. una este Israelul, alta este Germania. Devine pluzibilă implicarea Black Cube în urmărirea Kodruței. Kodruță care joacă și ea pentru niște interese. Aș zice americano-franceze, că nu degeaba i-a înfipt Parisul în târtiță Legiunea de Oroare.
    Este foarte probabil ca Black Cube să fi adus ceva dovezi despre felul în care se promovează, via DNA, niște interese economice ostile grupării pe care o servea/servește MRU. Să nu vă închipuiți că ar fi vorba ȘI de politică, de corupția din domeniu. Nu! Politicenii se sunt serviți pe post de ținte false! Interesele sunt strict economice, iar un mod de a le servi este slăbirea până la aneantizare a statului român. Ceea ce fa și Kodruța, și MRU, și Coldea, și alții ca ei. Scopul? Nimeni să nu mai opună rezistență la confiscarea ultimelor active publice, din energie, resurse minerale, dar și educație și sănătate. Este și sensul ticăloșiei cu ”Să ne luăm țara înapoi!” Este un mod de a ne spune: ”Boilor! Vă lăsăm în curul gol, și voi o să ridicați imnuri de slavă, pentru că v-am scăpat de odioasa moștenire a comuniștilor!”
    MRU a fost eliminat. Dar nimeni nu poate băga mâna în foc că nu o va trage pe Kodruța după el. Gruparea lui de interese nu se va lăsa umilită, și exclusă de la conducta cu bani publici. Bătălia va deveni de-a dreptul sângeroasă. Un adevărat masacru va avea loc în tenebrele puterii. Ca de obicei, peste bot o luăm noi. Dar dacă ne place, de ce nu?

Un comentariu:

Anonim spunea...

”Boilor! Vă lăsăm în curul gol, și voi o să ridicați imnuri de slavă, pentru că v-am scăpat de odioasa moștenire a comuniștilor!”
Au spus tot timpul acest lucru si au si aratat ca asta urmaresc la modul explicit, atit strainii cit si slugile lor. Daca taranimea cu capul sec s-a incapatinat sa creada contrariul, de ce ar fi (numai) ei de vina?! De unde a dedus extrem de numeroasa armata de prosti ca vestul avea de gind sa introduca in Romania capitalismul de burlan, ala pe care umau sa-l instaleze vesticii exact in casele lor si pe care urma sa curga ce visau ei noaptea?!
De unde au inteles taranii fara minte ca vestul a fost preocupat vreodata, de-a lungul istoriei, de binele localnicilor?!
In anii 80, vestul lor iubit era intr-o mare criza, lucru pe care taranii nu l-au aflat nici pina astazi, desi intre timp s-au scurs zeci de ani, iar singura solutie era desfintarea estului si jafuirea acestuia pentru a-si acoperi minusul generalizat.
https://en.wikipedia.org/wiki/Early_1980s_recession
Maretul capitalism vestic este un sistem primitiv, care functioneaza doar in conditii de extensie continua, dupa principiul cunoscut al cancerului, cu exact aceleasi simptome si consecinte.
Apoi in tarile cucerite, urmareste aplicarea unui sistem explicat de Ion Creanga si pe care acesta l-a numit smintinitul oalelor. Cum a strins o tara ceva, cum dau navala si fura totul. Exemplu sint numitele Tari Tigru si criza de la mijlocul anilor 90:
https://en.wikipedia.org/wiki/1997_Asian_financial_crisis
In 2008 au ajuns la final, iar singura solutie era sa-si fure propiile popoare. Acum, nu mai au de unde fura, pentru ca lacustele vestice au distrus totul. Situatia in care se afla Deutsche Bank este mai mult decit explicita, mai ales c-a urmat aceeasi traiectorie ca Lehman Bank. Problema este ca DB este mai mare de 2,5 ori. Nu degeaba a cerut guvernul german ca populatia sa-si faca rezerve alimentare si anumite lucruri strict necesare pentru 10 zile! Indrumarul dupa care urmau sa-si faca rezervele are 67 de pagini.
Deci, cei care au “reorganizat” poporul roman, au stiut f bine ce fac, iar asta o vedem din rezultatele obtinute. Dezastrul nostru este masura succesului obtinut de catre acestia.
Eliminarea elitei romanesti in anii 50, creditul pentru asa numita industrializare, de pe vremea lui Ceausescu, promovarile pe baza de dosar, care au exclus din societate familiile care au dispus de-o educatie superioara timp de citeve generatii, au fost pasi importanti care au dus la situatia de astazi. Era clar ca romanii “noi”, proveniti din mediul rural, nu aveau cum sa le faca fata globalistilor. Pina sa vada ei despre ce este vorba, situatia avea sa ajunga atit de avansata incit nu mai puatea fi reversibila. Aici ne aflam acum!

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...