sâmbătă, 7 noiembrie 2015

Întoarcerea la războiul româno-român, cu un neamț în frunte



Vreți un (scurt) rezumat al situației, după un an de împliniri mărețe ale klausismului-sau, dacă sună mai bine, iohannismului-ca să puteți dormi bine? Păi, jumătate din autoritățile locale decapitate, cu administrațiile pe butuci, plus Primăria Generală, adică un oraș cu peste două milioane de locuitori, plus administrația centrală pe butuci, adică fără premier, și cu guvern care nu se știe de ce mai există, că nu poate face nimic. Plus fără buget, fără un nou acord cu FMI(nu că ne-ar trebui, dar asta e o agravantă, care se adaugă imaginii de instabilitate politică și de violență socială), cu grave crize sociale în perspectivă, din cauză că decizia de orice fel este paralizată.
Prețul ”guvernului meu” și al luptei împotriva corupției va fi distrugător. Pentru satisfacțiile de moment ale unor neica-nimeni, 20 de milioane de oameni o iau peste bot. Prostia se plătește. Dar nu deșteaptă. Și după episodul ăsta sinistru tot proști vom rămâne. O să ne mai arunce tuta aia de la DNA niște politicieni în cătușe, mai face niște spectacole de sunet și lumină fascistul ăla de la SRI, Coldea. Dar de rezolvat nu rezolvăm nimic. Ne vom afunda grav în mocirlă. Odată lipită eticheta de ”țară instabilă” de România, adio și-un praz verde!
Așa funcționează lumea în care trăim. Nu e drept, nu-mi place. Dar nu-s nebun să refuz realitatea. A, putem încerca s-o schimbăm. Dar ce să faci când tot felul de idioți ies ca păduchii în frunte, și dau cu mucii în fasole? Când reaprind războiul româno-român? Când sapă noi tranșee? Când ridică noi ziduri între români?
Am scăpat de Ponta și de odiosul său guvern. E bine! Vorba vine, bine...Dar, revin: cine plătește? În niciun caz cei care au montat spectacolul ăsta sinistru. Lor li se vor mări salariile. Și personalul. Vor mai făta noi șefi și șefuți. Vor asculta și mai mulți români, că sunt atâtea amenințări la adresa securității naționale. Sigur, ăia care sunt turbați de foame nici nu știi când sar să te muște.
S-a mai dus o oportunitate de a ieși dintr-o capcană de imagine. Tembelilor care nu-și câștigă traiul din munca lor nu le-a păsat! O să vină ea și vremea decontului. Cei care acum s-au retras din piață, pentru că sensul protestului lor a fost deturnat, nu vor uita, și cred că nici nu vor ierta. Se vor întoarce. Și atunci nu cu gunoaiele de la GDS, de la ”societatea civilă” a SRI și a Ambasadei Americane va discuta Iohannis. O să regrete amarnic prostia făcută azi. În locul lui aș da afară TOATĂ echipa de consilieri. Care și-au promovat șmenurile lor, lăsându-l cu ochii în soare. Ori se maturizează, și devine ”președintele TUTUROR românilor”, ori pleacă. Cu el nu va mai avea nimeni răbdare!

4 comentarii:

Anonim spunea...

Observ ca pesedistii au inceput sa faca spume la gura.Nu le convine faptul ca au fost decuplati de la butoanele puterii.Ei vroiau sa ramana in continuare pt a jefui fara mila aceasta tara iar mai apoi sa fraudeze masiv alegerile de anul viitor.Parerea mea este ca acest partid ar trebui desfiintat de justitie pt tot raul pe care l-a facut in ultimii 26 de ani iar in locul sau sa apara o formatiune de stanga autentica,una care sa tina cu oamenii simpli si nu cu baronii imbuibati.

Cristi

casandra spunea...

Constantin, după cum vezi tembelii nu se mai termină. Tembelii chiar au ”păreri” cu nimic demonstrate, bine înșurubate în tărtăcuțele lor goale de adevărații ticăloși. Cu mintea lor cea puțină nu se întrebă niciodată dece, atunci când guvernează PSD, economia crește și veniturile oamenilor cresc. Unde este jaful atunci, proștilor?

AristotelCostel spunea...

Alegerile au fost fraudate de Băsescu și mai apoi de slugile lui pentru a-l planta pe dulapul mut, cu alegeri organizate de PSD. Ne poate spune prostovanul Cristi în ce hal vor fi furate alegerile dacă vor fi organizate de "guvernul meu"?

Și încă o întrebare, Klaus Retardis afirma la un moment dat că unii și alții organizează prosteste neautorizate. Acum s-a invitat în piață pentru a fi în mijlocul unui protest... neautorizat?

De unde atâta toleranță? Parca România devenise un stat de drept. Cu puțarii de la peluze încă din primele clipe ale "revoluției"... prostestul e tolerabil?

Anonim spunea...

Tare, super tare. M-a facut sa rad. Voi,cei care ganditi in felul asta, chiar existati cu adevarat ? Mai ramane sa vina vreo 2-3 cu aceleasi ineptii, inlocuind "psd" cu pdl, pnl, pkk sau alta traznaie. "Cu mintea lor cea puțină nu se întrebă niciodată dece, atunci când guvernează PSD, economia crește și veniturile oamenilor cresc. Unde este jaful atunci, proștilor" - genial. Ti-as da "follow" , "like" pt un amuzament viitor, dar mi-e scarba si de alea.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...