marți, 25 noiembrie 2014

Închis pentru inventar


Închis pentru inventar. De idei și sentimente. 

9 comentarii:

Anonim spunea...

Gata? Ti-au taiat diurna? Tz, tz, tz... ;)

Constantin Gheorghe spunea...

Du-te, bă, în pizda mă-tii! Scriu când vreau, ce vreau, cum vreau! Nu toți sunt cumpărați, idiotule! Și ce bine e să dai lecții la adăpostul anonimatului!

Anonim spunea...

Domnule Constantin Gheorghe,

Nu va lasati abatut de diferiti indivizi care stiu doar sa arunce cu zoaie asupra celor din jur. Va citesc regulat de ani buni si in ultima vreme va urmaresc zilnic pe Facebook, pentru ca acolo postarile dvs. sunt mai frecvente. Sunteti printre putinii care pe internet publica opinii si analize competente. Sunteti pentru mine un semnal ca mai sunt oameni rationali si care mai inteleg ce inseamna "common sense" cu adevarat.

Nu ma intereseaza cine va plateste "diurna", atat timp cat ceea ce "produceti" este de calitate. Peste tot e absolut normal sa muncesti si sa fii platit pentru asta, deci nu inteleg de ce unii incearca sa umbreasca munca cuiva prin aruncarea unei "banuieli" asupra... "diurnei".

Tot ce va doresc este sa puteti continua, pentru ca pot intelege ca la un moment dat lehamitea poate opri chiar si o constiinta.

Anonim spunea...

Nu pot sa cred, prietene, ca esti in coma profunda de atata vreme.Ti-a obosit sufletul?Enerveaza-te,tranteste ceva,injura,fa o gluma ironica,da un semn de viata ca, sincer,iti simt lipsa.

T-Rex spunea...

Un 2015 cu sanatate si sens!
PS: Sper sa mai citim articole de la tine. Ai multa experienta de viata, si ai ce sa spui.

Anonim spunea...

Intai a murit bucuria.Apoi speranta,Incet,incet, au murit si celelalte sentimente,A ramas o lehamite imensa si plata ca oceanul.La fel de adanca si de nepatruns.Ar suna fals sa-ti fac urari de bine, sau de ce naiba mai face lumea in perioada asta.Mai mediezi cate un comentariu si asta ma bucura.Mai existi.Imi este suficient.

pacos spunea...

Mai intai v-ati "mutat" pe FB. Am zis ca e ok, cata vreme nu neglijati blogul si cititorii fideli ai acestuia. Numai ca n-a fost tocmai asa, incet-incet s-au rarit postarile. Acum s-au oprit de tot. Si e pacat. Poate reveniti.

LA MULTI ANI, sanatate si bucurii multe in 2015.

Anonim spunea...

Auzi mah, pana si aia care te admira s-au prins ca ti-au taiat aia diurna... Dobitocule:)

Constantin Gheorghe spunea...

Ascultă, mă! Nu-mi sugi tu pula? Crezi că pe lumea asta totul e de vânzare? Nu mai scriu, pentru că m-am săturat de dobitoci ca tine, care gândesc în clișee! De ce să-mi pierd timpul, cretinule?

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...