duminică, 13 iulie 2014

Asta e tot!



Mă văd obligat să vă cer din nou scuze, pentru că nu am mai scris pe blog. Pur și simplu mi-e silă de tot ce se întâmplă. Nu mai putem controla nimic. Și oricum nu-i pasă nimănui de ceea ce facem, sau spunem. Îmi pare rău, societatea română este grav atinsă de autism. Și nu cu postări pe blog sau pe FB se va vindeca. Asta e tot!   

2 comentarii:

Unknown spunea...

Domnule Constantin Gheorghe,
Si eu am trecut prin stari de lehamite ca si dvs. si mi-am sistat blogul timp de un an si jumatate. Dar apoi l-am redeschis, privind aceasta forma de comunicare cu persoane necunoscute, dar in majoritate sensibile la valorile stangii, drept unica forma de a imi exprima convingerile politice. Ganditi-va ca poate aveti un singur cititor (ceeace nu e cazul) care va urmareste blogul cu fidelitate. Nu ar merita oare acesta efortul intelectual de a-l conforta in convingerile sale? Iar tocmai intr-un an al alegerilor este nevoie de argumentele dvs.! Banuiesc insa ca la prelungita tacere pe acest blog al dvs. au contribuit si meciurile Campionatului mondial de fotbal, asa incat sunt convins ca vom citi din nou interesantele dvs. articole.

Anonim spunea...

de ce nu te uiti ce se intimpla in vest? crezi ca este altfel?
este exact la fel iar ce se intimpla la voi face parte din vesticizarea romaniei care inseamna desfintare. la voi toate ajung mai tirziu. de ce nu te uiuti sa vezi ce spun politicienii vestului? amato lauda feudalismul si spunea ca este bine sa ajungen ca atunci. junckers spune ca atunci cind devine serios trebuie sa minti. seehofer spune ca cei care decid nu sint alesi iar cei alesi nu au nimic de hotarit. deci uita-te la centru nu intr-o gubernie fara importanta ca sa intelegi ce se intimpla cu adevarat!
apoi ti-a scapat precis faptul ca vor sa mute in europa 50 de milioane de africani musulmani. musulmanii au 8,1 copii pe familie iar europenii 1,1. ce crezi ca va fi in 20 de ani? in 10 ani deja in orase importante populatia majoritara nu va mai fi alcatuita din europeni. lucrurile astea va scapa total. n-ai stiut ca romania a fost criticata la e.u ca n-a luat suficienti emigranti africani. o sa vina si o sa vedeti ce va incepe. internul nu mai conteaza deloc deoarece exista un centru.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...