miercuri, 24 aprilie 2013

Dreapta gândirii abjecte

 
 
Cretinul ăsta crede că austeritate=muncă, și că Europa creșterii economice este Europa leneșilor! Dobitocul nu înțelege nimic din ce se întâmplă în lumea asta. Mintea lui e plină de căcat! Crede imbecilul că aproape 50 de milioane de europeni sunt leneși? Crede că peste 25 de milioane de tineri sunt niște nemernici, care fut timpul și vor să trăiască din pomană?
 
Bă, jigodie! Ai îngrijit în viața ta un bătrân? Pe tac-to? Pe mă-ta? Știi ce înseamnă asta? Păi, ca să se angajeze cineva la curul unui bătrân, trebuie să fie plătit. Cum primele au fost tăiate ajutoarele sociale și pensiile, din ce să-și plătească bătrânii un ajutor în gospodărie, jigodie? Din ce, mă, ticălosule, când ei nu mai au bani de mâncare și de medicamente?
 
Crede cineva că România are doar câteva sute de mii de șomeri? Dacă nu existau supapele emigrației economice și cea a muncii la negru, adică circa 5 milioane de români care muncesc, dar nu plătesc nimic în țară, mai mult, consumă servicii sociale, eram deja în plină Revoluție, cu boii precum economistu lu pește ghilotinați!
 
De ce nu muncesc occidentalii în agricultură și în construcții? Unu, pentru că au un grad extrem de ridicat de urbanizare și de mecanizare a agriculturii, deci NU mai au țărani și nici fermieri. Muncile sezoniere le fac, de cel puțin cinci decenii, imigranții. Doi, au un grad ridicat de educație, și tinerilor li se râde în nas, spunându-li-se că sunt prea calificați pentru jobul solicitat. Capitalismul a distrus o mulțime de locuri de muncă valabile pentru acești tineri. În general, capitalismul ăla pe care îl pupă în cur jigodia a distrus zeci de milioane de locuri de muncă în Europa, în goana sa după maximizarea profitului. Parcă era vorba, în contractul ăla social, că capitaliștii(sic!) generează locuri de muncă, cu sprijinul statului, direct și indirect. Au ciordit banii, și au distrus și mai multe locuri de muncă!
 
Gândirea de dreapta, nu doar în România, a ajuns pe culmile abjecției. În loc de proiecte, de soluții, ni se servesc injurii la adresa celor pe care un capitalism iresponsabil și veros i-a adus pe culmile disperării. Și n-am să plâng de mila nici unui cretin din ăsta, care va fi călcat în picioare de mulțimile disperate. Îți vor merita soarta cu vârf și îndesat.    

4 comentarii:

casandra spunea...

Idiotul nu are nicio legatura cu capitalismul, ci cu gandirea infractionala.
Capitalismul a aparut pe lume dupa ce au aparut statele. In nicio clipa a capitalismului nu a fost vorba de a se desfiinta statul si puterile acestuia. Doar infractorii, evazionistii viseaza la clipa in care vor putea sa se infrupte din patrimoniile "comunitatilor" si ale statului, din serviciile publice, fara a plati vreun sfant impozit din care sa se achite si salariile "agentilor" statului. Niste prapaditi pe care legea nu i-a ajuns inca, nu capitalisti! Ti se face scarba. Eu am deja o lista cu ipochimeni care varsa asemenea dejectii in spatiul online si ma gandesc serios ca Fiscul ar trebui sa le faca o vizita de lucru. am putea observa ca majoritatea sunt de fapt infractori evazionisti. Restul, doar prosti, cu diplome sau fara.

AristotelCostel spunea...

E un pupinbasist jegos.

Prostul indeamna "la munca" intr-un mediu "economic" in care este favorizata doar... speculatia.

De atitudinea lui de ieconomist declarat obiectiv, dar detectabil din avion drept curva pedelista, s-au lamurit pana si prietenii lui de "platforma".

Incomod spunea...

Evident avem de-a face cu un pusti aflat la varsta intrebarilor... :) cam tot articolul lui poate fi rezumat la "Nu inteleg, nu inteleg, de ce, de ce, de ce..." Poate pentru el ar fi mai bine sa ramana in starea asta... Si Biblia zice de o anumita categorie de oameni ca sunt mai fericiti in starea lor naturala :)

Anonim spunea...

urmaresc din Germania domnule Gheorghe blogul dvs si desi marturisesc ca imi place ascutimea ideilor nu pot fi de acord cu rationamentele dvs.
Eu as porni de la un rationament matematic simplu in care as vrea sa imi spuneti daca gresesc si unde. Pornesc bineinteles de la premiza naturala ca dreptul de propietate si cel de mostenire sint sfinte( nu ma refer la averi ilicite)
Gheorghe si Ion lucreaza ambii la fabrica iau un salar normal dar Gheorghe aduna fiece craitar in timp ce Ion merge cu banii in crasma.
Gheorghe a strans X bani iar Ion 0.
Iar daca copii lui Gheorghe poate educati in spirit strangator au mai adaugat si ei ceva iar cei ai lui Ion nu iaca ca poate la un moment dat G isi deschide o moara sau eu stiu altceva ci cum in sat sint 5 care nu au de lucru va lua pe cel care vrea salariul cel mai mic.Acum intrebarea mea este: e Gheorghe in ochii dvs capitalist?
Eu cred ca fiecare dintre noi traieste pt asi creste copii si a le lasa la un momnet dat ceva.
As porni de la acest rationament as vrea sa vad daca aeti amendamente si as merge maine sau cand o fi mai departe.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...