joi, 7 martie 2013

Nu ne mai facem bine

 
 
Jocurile de putere din Justiție continuă. Morar încearcă să schimbe majoritatea din CSM, fie ”rărind” din membri, judecători și procurori, prin anchete abuzive, fie numind la DNA un om al lui, pe care încearcă să-l facă Procuror General, după o scurtă ședere la DNA, după ce actuala șefă a direcției, numită provizoriu, s-a cerut brusc afară.
 
La rândul lor nici judecătorii din CSM nu stau cu brațele încrucișate, și cer anchetarea lui Morar, după un interviu acordat de acesra revistei ”22”. Și peste toate plutește băsescu, amator de sacrificii rituale de politicieni pe altarul Schengen! S-o bagi în pizda mă-sii de justiție! Nu ne mai facem bine!

2 comentarii:

Karakas spunea...

Fara comentarii:

http://www.guardian.co.uk/world/2013/mar/06/pentagon-iraqi-torture-centres-link

cineva spunea...

De la ciracii lui Băsescu din justiţie era de aşteptat. Nu Morar mă surprinde, după ce-am văzut astă-vară la el şi la băsiştii din instituţii mă aştept la orice.
Nu ne mai facem bine pentru că după alegeri USL a întors foaia şi mare diferenţă între ei şi Băsescu nu mai văd. În loc de "dreptate până la capăt" vedem perpetuarea politicii băsiste, vedem pedelişti păstraţi în funcţii şi chiar promovaţi, vedem hotnews la fel de bine informată ca întotdeauna. Găsim pe hotnews proiecte de acte normative şi organigrame de instituţii înainte să fie publicate pe site-urile instituţiilor la transparenţă decizională. Oare Ponta nu şi-o pune întrebarea cum de hotnews ştie totul înaintea tuturor? Treaba lui. Pe mine m-a pierdut de muşteriu. Să-l voteze băsiştii data viitoare. Valabil şi pentru liberali.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...